Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Ha tetszik nektek egy pasi, de nincs okostelefonja, csak valami régebbi mobilja, az zavaró tud lenni?
A telefon egy használati tárgy. Ki a lópikulát érdekel milyen fajta van a másiknak? Sose értettem az embereket, akik ebből státuszszimbólumot csinálnak. Almatelefonnal a kezében is lehet valaki gyökér.. :D Akinek ez ennyire fontos, az járjon a telefonjával.. :)
26N
(Ugyan 4 és fél éve történt, de amikor a barátommal összejöttünk, se neki, se nekem nem volt okostelefonunk.)
én nézem:)
nem baj, ha húzogatós telefonja van, de a gombos előny:)
Én marha sokáig nyomattam egy Alcatel téglafonnal..
Rohadt büszke voltam a kis cuccra, mert 2 hetente töltöttem kosárpalánkra dobáltam, meg úgy nagyon kikezdtem a szerencsétlen készüléket és amikor meglátták vagy említésre került, hogy miket átélt rögtön jött a : "jajj muti már had nézzem meg"
Tudod mint az oviban a GameBoy-al anno.
Meg úgy egyetemig jól elvoltam vele és sose cikiztek érte mások (csajok sem), sőt az egyik előadta, hogy már szinte részem az a telefon ne merjek újat venni.
Aztán utolérte a halál a kis szerencsétlent miután a táskámban felejtett baracklé kiömlött és a telefonom is benne volt. Bár elindult, de a gombok már nem bírták :D
Bár ez akkor ment mikor 18 éves voltam, a szüleim nem vettek volna nekem újat, nekem meg pénzem nem volt rá illetve ami volt elköltöttem mind a gitáromra.. :D
Azóta megvagyok a Nexus 5-el, annyi "ficsőrt" programozva bele, hogy már telefonnak se nevezném lassan.
Na lényeg a lényeg, ha téged zavar és kevesebbnek érzed magad tőle azt észre fogják venni. Ez igaz bármire. Ha pl. zavar, hogy nagy az orrod és emiatt szorongsz garantálom, hogy eláshatod magad. Tojni rá haver és éld az életed.
20/f
Lehet zavaró, mert nem tudunk akkor annyit kommunikálni napközben, munka közben pl sok helyen belefér a Messenger, de telefonálni már nem lehet, így ha nem okostelefonja van, nem tudunk napközben beszélni, nem tudok neki képeket küldeni, ő se nekem, stb...
Igazából nem ezen múlik a kapcsolat nyilván, de hogy zavaró-e, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!