Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonéves lányok! Ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok! Ha tetszik nektek egy pasi, de nincs okostelefonja, csak valami régebbi mobilja, az zavaró tud lenni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 13:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mióta egy éve a barátomnak tönkrement az okostelója (nem valami hatalmas márkás cucc volt) azóta egy 5 éve kiselejtezett régi telóval nyomja, aminek lejár az előlapja :D

nem zavar, max annyiban, hogy messengeren olcsóbb lenne nap közben a telefonálás, amikor nincs netközelben :D

szerintem nincs olyan normális nő, aki okostelefon hiány miatt utasítana el valakit...

2016. febr. 22. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
A páromnak nincs okostelefonja, abszolút nem érdekel... Sms-ezni meg hívni tudjuk egymást, a többi nekem nem fontos, ha neki jó az (nekem okostelóm van)
2016. febr. 22. 15:13
 13/18 A kérdező kommentje:
A kérdést az egyik közeli ismerősöm számára írtam ki, akinek nincs sok önbizalma, biztosan örülni fog a válaszaitoknak. :) Köszi!
2016. febr. 22. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha már 1 csaj, a telefonodat nézi az már régen rossz. Nekem van okos telefonom(saját pénzből), de mobil internetre a pénzt nem fecsérlem, így olyan mintha buta telefonom lenne mert wifi nincs a közelbe. Egyetlen dolog, ami miatt kellett, a telefon az a gps. :D

21/f

2016. febr. 22. 19:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Most pont egy ilyen pasi tetszik, es nagyon orulok annak, hogy nem akar "megfojtani" azzal, hogy elvarja a felorankenti messengeren torteno uzenetvaltasokat... szoval az en szememben ez nem hogy semleges, hanem inkabb pozitiv dolog. :))

23L

2016. márc. 3. 15:36
 16/18 anonim ***** válasza:
mai vilagban sztem ez mar hatrany, szinte apropenzert lehet mar venni kozepkategorias okostelefonokat is, fejlodni kell mindenkinek, mellesleg sokkal egyszerubb vele a kommunikacio, messenger, viber alkalmazasokal ingyen kommunikaltok, netre is barmikor fel tudsz menni, ha eltevedsz valahol a telefon tudja merre menj, nem a csajok miatt kell ilyen telefon, hanem azert mert nelkule mar halott ember vagy, par evvel ezelott meg nem szamitott viszont most mar kell 2016 van illetve mindjart 2017.
2016. dec. 20. 08:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Na lepontoztathatom magam.. Nem arról van szó milyen telefonod van(márka tipus érték) de 20-30 közti emberek inkább neteznek a telefonjukkal mint telefonálnak. Képeket küldözgetnek,sms helyett messenger viber szolgáltatásokat használnak. Ebben a partnernek illik lenni.
2016. dec. 20. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:

16

nem feltétlenül arról van szó, hogy nem lehet olcsón kapni. Tök olcsón vannak már okostelók. De van akinek nem való és kész. Pl páromnak fontos, hogy gombjai legyenek, hogy tudja használni kesztyűben meg retkes kézzel, emellett ne legyen baja ha leejti, és 2k-ból pótolhassa, ha belehegeszt (kb kéthavonta előfordul)

A telefon/sms funkción kívül nem használ mást szóval fölösleges. Ha nagyon kell valahol wifis tapizós készülék, akkor arra van tablete, de kb 2 éve hozzá se nyúlt, olyan gyakran van rá szüksége :D

Nem, nem halott ember ettől.

2016. dec. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!