Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló, huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló, huszonéves üzletvezető csaj, sok ilyet és hasonló jó helyzetben lévő nőt látni elég fiatalon, mi pasik közöttük válogathatunk?

Figyelt kérdés
Szép új világ? Azaz ha mi nem ütünk meg ilyen anyagi szintet, mint a fent emlitett nők, akkor megyünk a levesbe? A gazdagoknak áll a világ? Hogy miért irtam a fenti példát? Nos, azért, mert nagyon sokszor látni, hogy egész fiatal csajok jóval magasabb szinten állnak anyagilag, mint én és néhány férfitársam.Lassan a nők fognak uralkodni a férfiakon?...

2016. máj. 29. 20:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2016. máj. 29. 22:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha vezető pozicióban van az a baj,ha nem tanult az a baj,ha nem keres az a baj(mert a pénzre mennek),ha keres az a baj.

Ennyi rinyagépet itt...

Elárulok egy titkot..Egy ilyen nőknek az AMBICIÓZUS és magabiztos férfi kell,jó anyagi háttérrel (ne kelljen stresszelnie a számla befizetésekor erre célzok,és nem a Ferrarira).

Különben meg én is ezt vettem észre,hogy a szerepek nem,hogy egálba kerültek volna,kb. Kicserélődtek.100 éve a nők voltak ki ennyire érzékenyen és hisztisen a férfiakért.Most meg... itt az élő példa..És igen,az oldalon kívül még durvább dolgok mennek.A szentimentális,érzelgős nyáladzások és beszélgetések mellett.Hol a tartás? Mintha a nagy átlagot kasztrálták volna komolyan.

Vagy csak én fogok ki ilyeneket...?? :D

2016. máj. 29. 23:57
 13/23 anonim ***** válasza:
Jajj kihagytam! Félre értés ne essék.Az ambiciózus és magabiztos férfi alatt,nem a kigyurt sztereotip testépítőkre gondolok és nem is a tahó,bunkó,parasztra...Azokat kerüljük messziről.
2016. máj. 30. 00:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, milyen lányokról beszélünk. Tényleg van az a típus, aki úgy tudott feljebb lépni, hogy máshogy is teljesített a főnöknek, ügyfeleknek. Az olyan valószínűleg nem éri be akármivel, mert szép, fiatal és nincsenek gátlásai, tudja, mit akar, és fontosabb az erkölcsnél, a tudásnál stb. neki a pénz és az elismertség. Valószínűleg tartósan pénzes (biztos állású) pasit keres, ztán gusztustól függően van, akinek még az is fontos, hogy viszonylag fiatal (max. 35) éves legyen, izmos és jóképű. Van, aki meg ugye az Andy Vajna-féle papikra is rámegy.

De ismerek olyat, aki 18 éves korában kezdett el dolgozni egy cégnél, nagy volt a fluktuáció, így 22 éves korára már ő lett az üzletvezető. Ismerem a lányt, szorgalmas, kedves, nem az a törtető p.csa típus. Csinos, helyeske, de nem olyan topmodell szerűen szép, és nem is mutogatja magát.

2016. máj. 30. 10:02
 15/23 anonim ***** válasza:
69%

14. vagyok

Azt hozzátenném, hogy amit hallottam róla párkapcsolati szempontból, teljesen normális, a srácok, akikkel volt eddig, értelmes, nem divatfiúk voltak. Mivel vannak ambíciói, nyilván nem az anyjukkal élő, folyton wowozó, munkát nem is kereső munkanélküli nem is tanuló, nőket nagyigényűző (ha szeretné, ha egy kólára meghívnák) pasasokat keresi, hanem azokat, akik fejlesztik magukat, van életcéljuk.

2016. máj. 30. 10:07
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

Napokban volt egy cikk egy 22 éves lányról, aki saját cukrászdát nyitott. Ajánlom keressetek rá.

Na hát ő tényleg elérhetetlenül messze van egy olyan férfitől, mint a kérdező, hiszen nem azon pörög, hogy mások mit gondolnak róla, hanem tesz a saját jövője alakulásáért.

2016. máj. 30. 10:47
 17/23 anonim ***** válasza:
És akkor szerinted mi a megoldás? Mondjon fel és éljen a putriban? Vagy mégis mit akarsz?
2016. máj. 30. 16:01
 18/23 A kérdező kommentje:

"És akkor szerinted mi a megoldás? Mondjon fel és éljen a putriban? Vagy mégis mit akarsz?"

Nem! Nem értetted meg a kérdésem lényegét!Az a kérdésem mondanivalója, hogy amennyiben a legtöbb fiatal csaj ilyen szinten jól él(merthogy egyre több ilyen csajt látni!), akkor egy átlag életvitelű, csóróbb pasi egyáltalán milyen csajok között válogathat? Vagy egy csóróbb pasi haljon meg egyedül, ha nem tud öt perc alatt milliomossá válni?...

2016. máj. 30. 16:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lány meg tudja oldani az életét akkor ennyi simán elvárható a férfitól is. Emellett a többség nem végzettség és kereset szerint keres társat. Persze az más téma ha te nem tudod elviselni, hogy a nő jobb nálad, az a saját nyomorod, nem a nőé.

Amúgy meg szerinted az a normális, hogy a férfiak uralkodnak a nőkön? Mégis milyen jogon döntöd el, hogy az oké, de fordítva nem?

2016. máj. 30. 16:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Messze nem a legtöbb fiatal lány üzletvezető meg ilyesmi. Sőt. Rengetegen dolgoznak bolti eladóként, gyárban, egyetemisták, OKJ-sek, otthonról dolgoznak, munkanélküliek.
2016. máj. 30. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!