Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy nő "válogatós"?
Mostanában mintha szitokszó lenne.
Miért baj, ha egy nő nem jön össze akárkivel, nem lép olyan párkapcsolatba, ami nem tudja boldoggá tenni, mit ad isten, nem fekszik le, nem csókol meg olyasvalakit, akit nem talál vonzónak?
Hülye példával élve: ha ehetek egy szaftos közepesen átsült bélszínsteaket, akkor miért egyek párizsis zsömlét?
Én online katasztrófaturista vagyok. :D
De ezt a kérdés már egy ideje érlelődött bennem.
Ezt csak a nagyon alacsony önértékelésű emberek gondolják így, akik nem hiszik el, hogy elég jók lehetnek bárkinek, ezért elvárják, hogy vigyék lejjebb a kedvükért a lécet, hogy valahogy átcsusszanjanak felette...
Egy egészséges önértékelésű ember tisztában van a saját értékeivel és olyan társra vágyik, aki értékeli is azokat. Számukra nemhogy nem baj, hanem egyenesen elvárás, hogy a potenciális társuk legyen válogatós.
Szerintem senki nem mondja, hogy baj. Az általános vélekedés ezen az oldalon inkább az, hogy a probléma abból adódik, hogy a nők kiket találnak vonzónak - a férfiak hány százalékát. Ezt keveslik.
Nem hiszem, hogy bárkinek problémája lenne azzal, hogy valaki más csak vonzó személlyel akarna összejönni.
Megjegyzem, hogy nem vagyok tipikusan "jó pasi", inkább átlagos, sőt nagyon fiatalos az arcom, és nagyon szép barátnőim voltak.
De kedves 9es! Ki a francinak kell egy ilyen stílusú nő?
Személyesen egy iléyet ismerek, emellé buta mint a "főőd"...
Hogy továbbfejlesszem a példámat: nem eszek steaket, ha csak párizsis zsömlére futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!