Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg az igazit, ha lányok terén nagyon válogatós vagyok (belső tulajdonságok)?
A lányok jóképűnek tartanak, sokaknak bejövök, de mégsem találom az igazit, minden lányban találok valami kivetnivalót. Pl. kifejezetten zavar a ridegség, meg a folyamatos telefonnyomkodás, mert nagyon sok lánnyal találkoztam, akik szépek, csinosak voltak, de semmi kisugárzásuk nem volt, az alapvető kedvesség hiányzott belőlük, meg folyton a telefonjukba voltak beleesve. A másik amit nem állhatok, a birtoklási vágy, amikor egy nő ki akar sajátítani, még rosszabb esetben uralkodni akar fölöttem, mindig mindent számon kér rajtam, és megfojt a közelségével. Továbbá nem szeretem az erőltetett lányokat, akikben ilyen folyamatos megfelelési kényszer van, és semmi természetesség nincs bennük. Valamint kiráz a hideg az olyan nőktől, akik folyton nyüzsögnek, egyfolytában programokat akarnak és nem bírnak egy helyben megülni. Rosszul vagyok attól, ha egy nő csak azért akar kapcsolatot, mert kapcsolatfüggő, vagy simán anyagi hátteret remél a férfitól ,vagy csak gyerekcsinálásra akarja használni. Nem kedvelem az álszent, megjátszott, felszínes embereket, akik mézes mázos majomszereteten kívül semmi mást nem tudnak adni. Ki nem állhatom a buta, unintelligens, műveletlen csajokat, illetve akikkel nem lehet mélyebb, komolyabb dolgokról beszélgetni. Messziről elkerülöm a rinyagépeket, akik minden apróságba belekötnek, és folyton veszekedni akarnak. etc etc...
Hogy milyen lányt keresek? Olyat, aki kedves, intelligens, van humora, laza, nyugodt, visszafogott, vidám, természetes, megbízható és ő is megbízik bennem, lehet vele filozofálgatni bármiről, érzéki ,és odaadó.
Nézd ha jól nézel ki, akkor szerintem csak idő kérdése, hogy találj egy ilyet. Semmi más dolgod nincs mit nyitottnak lenni és próbálkozni, aztán majd csak találsz egyet, az tény, hogy könnyű nem lesz mert valóban nagyok az igényeid.
Ezzel szemben az én esetem egyszerűbb és mégis teljesen ellehetetleníti a párkapcsolati lehetőségeimet és mindezt csak azért mert ocsmány vagyok és alacsony.
Jah, rosszul írtam.
Bocs, de szinte minden lány ilyennek gondolja magát, de valójában egyáltalán nem ilyenek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!