Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnám meg az igazit, ha lányok terén nagyon válogatós vagyok (belső tulajdonságok)?

Figyelt kérdés

A lányok jóképűnek tartanak, sokaknak bejövök, de mégsem találom az igazit, minden lányban találok valami kivetnivalót. Pl. kifejezetten zavar a ridegség, meg a folyamatos telefonnyomkodás, mert nagyon sok lánnyal találkoztam, akik szépek, csinosak voltak, de semmi kisugárzásuk nem volt, az alapvető kedvesség hiányzott belőlük, meg folyton a telefonjukba voltak beleesve. A másik amit nem állhatok, a birtoklási vágy, amikor egy nő ki akar sajátítani, még rosszabb esetben uralkodni akar fölöttem, mindig mindent számon kér rajtam, és megfojt a közelségével. Továbbá nem szeretem az erőltetett lányokat, akikben ilyen folyamatos megfelelési kényszer van, és semmi természetesség nincs bennük. Valamint kiráz a hideg az olyan nőktől, akik folyton nyüzsögnek, egyfolytában programokat akarnak és nem bírnak egy helyben megülni. Rosszul vagyok attól, ha egy nő csak azért akar kapcsolatot, mert kapcsolatfüggő, vagy simán anyagi hátteret remél a férfitól ,vagy csak gyerekcsinálásra akarja használni. Nem kedvelem az álszent, megjátszott, felszínes embereket, akik mézes mázos majomszereteten kívül semmi mást nem tudnak adni. Ki nem állhatom a buta, unintelligens, műveletlen csajokat, illetve akikkel nem lehet mélyebb, komolyabb dolgokról beszélgetni. Messziről elkerülöm a rinyagépeket, akik minden apróságba belekötnek, és folyton veszekedni akarnak. etc etc...

Hogy milyen lányt keresek? Olyat, aki kedves, intelligens, van humora, laza, nyugodt, visszafogott, vidám, természetes, megbízható és ő is megbízik bennem, lehet vele filozofálgatni bármiről, érzéki ,és odaadó.

2016. febr. 26. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A nők általában rávágják, hogy vagy ők ilyenek, vagy jó pár női ismerősük, akik pont a legjobb barátnőik. Ahogy látom, volt olyan, akit mélyen érintett a dolog és gyorsan végig is ment a válaszokon és lepontozgatta őket. Na, ő tipikusan egy ilyen eset! :D

Ha tényleg ilyet akarsz kifogni, ahhoz óriási szerencse kell. Igazából összességében az emberekből kemény a normális, nemtől függetlenül. Én sem láttam még olyan lányt, akikre ezek az elvárások illettek, pedig nekem is ideális lenne. Az exeimre illett valamelyik negatívum, de teljesen rendben volt a dolog. Volt, aki nem volt túl okos, de jószívű volt és nálam ezzel kompenzálta is a dolgot. Volt, aki okos volt és próbálta visszafogni a birtoklási vágyát, másfél évig sikerült is.

Úgy vettem észre, hogy általában okos és gerinces embert a legnehezebb találni. Lányoknál még az jön a dologhoz, hogy kevés az olyan, akinek nincs valami teljesen felesleges komplexusa vagy mániája. (Oké, a cicamánia és hasonlók még jók is.)

2016. febr. 26. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Ahh ennyit nem tud nyujtani egy lany sem ! 21 . szazadban elunk! Szoval nem ezek a belso jo tulajdonsagok vannak mar egy lanyban! Igazabol a foldon nem talalsz de lehet egy masik galaxisban fogsz talalni...
2016. febr. 26. 23:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Intelligencián kívül bármelyik fejleszthető. Ha mindegyik tulajdonság jelen van egy nőben, az egy állapot,ha abban az élethelyzetben van, hogy ki tudja fejleszteni.

Nyugodt lesz, ha normális munkahelye, társadalmi/családi helyzete van,

kedves: ha jólelkű, és nem bántják.

Filozofál: ha intelligens.

Vidám: ehhez kell egy biztonságos, nyugodt környezet.

Humor: intelligencia kérdése.

Visszafogott: tapasztalatlan, zárkózottabb lányt válassz!

laza:hippilélek, kicsit furi lány

érzéki:azt Te váltod ki belőle

odaadó:ha van rá oka, ha nem áll semmi közétek

megbízható:ha visszafogott, akkor megbízható, nem kurvul el.

természetes: nem áll be a sorba, van egyénisége.

2016. febr. 26. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanezzel a problémával küzdök, és az igényeink is hasonlóak. Köszönöm, hogy kiírtad ezt a kérdést! :)

(21/F)

2016. febr. 26. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Megtudhatnám, hogy ki keres?

Amúgy negatív tulajdonság játszik? Én bevágódnék nálad egy önzővel és döntésképtelenséggel. Meg néha túlagyalok dolgokat.

2016. febr. 26. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Én 24vagyok. A férfi!! Legyen magassabb nálam,legyen sportos v kigyurt. Legyenek férfias vonásai. Legyen álóképessége. Ápoltság elengedhetetlen. Sportos öltözködés ,de ha kell elegáns.

Kedves,figyelmes,öszinte és megbízható legyen. Legyen humorérzéke. Ha kell legyen komoly. Ne legyen döntésképtelen. Legyen saját akarata,véleménye. Legyen határozott. Lehessen vele sokmindenről beszélni. Ne legyen lusta és unalmas. Ne logjon álandóan a nyakamos és el se hanyagoljon. Legyen bújós, és legyen jó és szenvedéllyes az ágyban. Legyen rendes munkáta és bányjon jól a pénzével. A kocsi előny,de nekem is van.

Kb ennyi az elvárásom. Ja és fogadja el a lányom.

Sztm a kocsit leszámitva ilyen egy igazi férfi,sajna marha ritka,ugyan úgy ahogy azok a nők is akik nem olyanok,mint az általad leírtak. De azért akad néhány.

Én összetszem a két kezem h ilyen pasim van. Szerencsés vagyok. Pedig pl az alakom nem a legjobb.

Jóta kapcsolatunk és különleges,remélem marad is.

2016. febr. 26. 23:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Az a baj a legtöbben ilyen nőt szeretnénk, de annyi a bolygón nincsen hogy minden férfinak jusson...
2016. febr. 27. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!