Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai őknek miért van nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai őknek miért van nagyon magas elvárásuk?

Figyelt kérdés
és akkor csodálkoznak hogy egyedül maradnak?
2016. ápr. 18. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
100%

# 59: a külső (és kizárólag csak az) fiatal korban domináns. Később az emberek megtanulják, hogy más értékek sokkal, de sokkal fontosabbak egy kapcsolat működése szempontjából. (Plusz a külső ugye változik, a férfiaké is, úgyhogy erre jövőt alapozni nem érdemes. De ezt csak az tudja, akinek volt már életében tartós párkapcsolata...)

Ez nem azt jelenti, hogy innentől a külső egyáltalán nem számít és bárkihez tudnék vonzódni, hanem EGY szempont lesz a sok közül, és ily módon valamivel kisebb jelentőséggel bír. Húszévesen annyi számított, hogy nézzen ki jól és érdeklődjön irántam a pasi. Harmincas éveimben a listám úgy nézett ki, hogy tudjak hozzá vonzódni, és mellé társult egy sor elvárás, mint intelligencia, önállóság, kommunikációs készségek, stb. A kapcsolataimban én is szereztem némi önismeretet: megtanultam, ki illik hozzám és ki nem. Összességében tehát magasabbra került a léc, csak nem a külső szempontjából. És hasonlót tapasztalok a férfiaknál is.

Aki folyamatosan CSAK és kizárólag a külsővel jön, az még nyilván nagyon minimális releváns párkapcsolati tapasztalattal rendelkezik, úgyhogy számomra nem mérvadóak ezek a vélemények.

2016. ápr. 18. 23:40
 62/62 A kérdező kommentje:

tegnap 22:25

Nagyon jól látod a dolgokat!

2016. ápr. 19. 07:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!