Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a nők a magas igényeik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a nők a magas igényeik miatt nem találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés

Több nő panaszkodik, hogy nem magas az igényeik de hosszú éveken át szinglik. Számukra ami fontos az a hűség intelligencia megbízhatóság, de mégse találnak párt maguknak.

Talán mégse ennyi az igényük, azért nem találnak párt maguknak. Ugyanis unokahúgom átlagos csaj és most lett szingli és elkezdett párt keresni és kb. 3 héten belül talált is társat magának. Viszont valóban neki nem magasak az igényei.

2016. márc. 16. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%
pontosan így van! ki hiszi el hogy nem találnak normális pasit? hagyjuk nekik is a menő alfahím kell csak nem kapják meg így inkább egyedül marad
2016. márc. 16. 17:01
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Igen tényleg. Inkább vannak egyedül, mint kapcsolatban olyan férfivel aki nincs a felső 10-20%-ban. Persze könnyű a dolguk, hiszen szexpartner akad amikor csak akarják, és ha jön egy legalább 8/10-es férfi akkor talán hajlandóak kapcsolatot kezdeni vele. Ha viszont ez után esetleg jön egy 9/10 aki esetleg vevő rájuk akkor szegény 8/10 megy a enyészetbe, akkor is volt gyerek és jól felépített élet.
2016. márc. 16. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
17%

Ők csak várnak a jóra, és csak várnak és várnak. Az kell nekik amit írtál alapból, de ehhez még jön egy hosszú lista amit mellékesnek szánnak :)

Megvárják inkább míg olyan férfi találja meg őket akinek mindene megvan már.

2016. márc. 16. 17:04
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Na, erre a kérdésre már ugranak is a szerencsétlenek.
2016. márc. 16. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Na álljunk meg....

Nem a """""felső 10-20%ot""""" keresem, hanem olyat, akivel ÖSSZEILLEK. És az igaz, hogy ha nem találok olyat akivel ÖSSZEILLEK (= hasonló érdeklődési kör, hasonló ízlés/stílus/gondolkodásmód, órákig tudok vele pofázni akár a semmiről is, természetesnek hat, hogy vele vagyok ÉS még tetszik is nekem!!!! külsőre) akkor inkább egyedül maradok.

És ilyet nehéz találni. Senkit nem érdekel az itt kitalált "felső 10-20%"...

2016. márc. 16. 17:17
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
Így van. Nem ismerek olyan nőt, aki szingli, és ne próbálkoznának nála rendszeresen. Még ha csúnya vagy bolond, akkor is.
2016. márc. 16. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Belső terén elég magasak az igényeim (persze csak olyat várok el, amit magam is nyújtani tudok), kifejezetten bombanő sem vagyok, mégsem volt soha gondom a párkapcsolatok terén. Nem gondolnám, hogy az a probléma, hogy valakinek magasak az igényei.
2016. márc. 16. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

Nekem magasak az igényeim, de ezt tudom is magamról, válogatós vagyok. A vonzalom az alap, de ez független attól, hogy néz ki az illető, csak valami fogjon meg benne, belsőre viszont nem találok semmi normálisat. Vagyis, tudnék mondani 2-3 srácot, de velük csak barátok vagyunk, és nem akarnak tőlem többet, és én se tőlük.

Szóval én inkább vagyok egyedül, minthogy olyanra vesztegessem az időmet, akiről tudom, hogy csak egy újabb zsákutca.

2016. márc. 16. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Aki keres, tesz érte, az talál magának párt, nemtől függetlenül.

Nekem sokkal hosszabb listám volt arról a férfiról aki nekem tökéletes, mégis megtaláltam, és nem tartott nagyon sokáig. Pedig nem vagyok se bombázó, se szép, se pénzes.

Csak épp nem olyanok voltak az igényeim, mint amit a legtöbb férfi itt hangoztat, miszerint minden nőnek csak az izomtibor, pénzes, autós, lakásos szőke herceg avagy a bunkó szintén izmos, gazdag rossz fiú kell. Egész más igényeim vannak, de a tapasztalataim szerint sokkal nehezebb ezeknek megfelelni.

2016. márc. 16. 18:43
 10/12 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

Nekem magas igényeim vannak és mindig találok párt :D

Ezt a "nőknek túl nagyok az igényei" hülyeséget úgy tudjátok előadni, komolyan, mintha a férfiak képtelenek lennének egy csomó pozitív jó tulajdonsággal rendelkezni és kb mindegyik selejt lenne és nem létezne közöttük normális. Én azért ennél többet nézek ki a férfiakból.

2016. márc. 16. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!