Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, aki szereti a magas lányokat? És olyan, aki nem? Nehezebb magasként párt találnom?
Figyelt kérdés
Lány létemre sajnos elég magas vagyok. Az átlag férfi magasság felett (180 cm).2014. jún. 23. 13:38
1/11 anonim válasza:
A magasság, a színek a legutolsó nálam. 180cm F
2/11 anonim válasza:
Valamivel magasabb vagyok nálad, úgyhogy szeretlek.
3/11 anonim válasza:
Pár centivel magasabb vagyok nálad úgyhogy ez még belefér, sőt még jó is hogy nem vagy lényegesen alacsonyabb. Mondjuk a nálam magasabb lányok nem igazán jönnek be
4/11 anonim válasza:
Ne szórakozz már! A magas csajoknál nincsen jobb:) Akarsz ismerkedni? xd
Amúgy meg ne gondold,hogy bárkinek is probléma,ha netán magasabb vagy nála. Van akinél előny ha magas vagy (én),van akinél nem,de semmiképp se hátrány.
18F
5/11 anonim válasza:
Én 201 cm vagyok, de sosem volt magas barátnőm. Egyszerűen mindig lepattinttak. Bezzeg a picik nem...
6/11 anonim válasza:
A kérdés inkább az, hogy Téged zavarna-e, ha a párod alacsonyabb(akár picivel(pár centivel is:D:D)) Tőled ?
7/11 A kérdező kommentje:
ÚÚ nem!! Valamiért a kisebb fiúk is bejönnek. Talán mert mindig is kicsi akartam lenni.
2014. jún. 23. 13:51
8/11 anonim válasza:
Nem olyan magas az, a barátnőm is ekkora, de felőlem lehetne magasabb 10-15 centivel is.
Na persze utólagos génmódosítást már nem fogunk végrehajtani.
9/11 anonim válasza:
Mindig is akartam magas barátnőt, de sehol nem találtam, így maradtak a 160cm nők :)
195cm 25/F
10/11 anonim válasza:
180 cm engem nem zavar, mert én 188 vagyok
csak nálam magasabb zavarna picit... de ez nem jelent semmit. nem ettől fog tetszeni valaki, vagy éppen taszítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!