Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni, hogy magas vagyok. Fogok így egyáltalán párt találni? Tényleg nem olyan nőiesek a magas lányok mint az alacsonyak?
Nahát,én 170 cm vagyok,és mindig szerettem volna magasabb lenni.A barátnőm is magas,kábé veled egy magasságú,és neki is van fiúja,történetesen pont a bátyám,aki 180 centis.:)
Biztosan fogsz párra találni,ne aggódjál.:)
Busman föld::D:DD:D:DD:D
amúgy azt hittem valami brutál magas lány vagy 190 centi vagy ilyesmi,de a 178 centi az nem is vészes.van egy ismerősöm ő is ilyen magas kb és nagyon is szép!:)
A magas lányok is nőiesek. Csak akkor lehet problémád, ha Te viszont nem akarsz magadnál alacsonyabb fiút. De gondolom, nem így van, hiszen a saját bőrödön tapasztalod, mennyire rossz és igazságtalan dolog valakit a magassága miatt elutasítani.
Egyébként is: nem érdem magasnak vagy alacsonynak lenni, annál sokkal fontosabb tulajdonságok is vannak, mint hogy milyen messze van valakinek a feje búbja a talpától.
Mivel általában a nők elutasítják a szerintük nem elég magas férfiakat, azt javaslom, hogy ha valami miatt érdekesnek találsz egy alacsony fiút, Te közeledj felé, hogy tudasd vele, hogy Te nem utasítod el a testmagassága miatt.
Azért a magyar férfiak legalább 30-35%-a 180 cm feletti.
Nekem volt 178 cm-es barátnőm, nagyon csinos volt és pont illett az én 183 centimhez.
A 178 centi tényleg nem magas, a legjobb csávók, mint például én, 185+. Melléjük magassarkút is simán vehetsz. Egy tanács: magas csajként ne légy gyáva magassarkút húzni. Számomra egy magas nő magassarkúban leírhatatlan önbizalmat sugároz. Egy görnyedt, mokaszinban csoszogó magas nőről pedig lerí, hogy nincs kibékülve magával.
Jegyezd meg a szavaim: 178 centi + magassarkú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!