Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni, hogy magas vagyok. Fogok így egyáltalán párt találni? Tényleg nem olyan nőiesek a magas lányok mint az alacsonyak?
Figyelt kérdés
178 cm vagyok és állandóan csesztetnek a magasságommal és nagyon zavar. Errefelé nincsenek magas fiúk itt mindenki alacsony és úgy tekintenek rám mint valami mutánsra nagyon zavar . Fogok így párt találni? Azt mondják hogy szép lány vagyok (nem nagyképűségből mondom mielőtt leszólnátok).Tényleg nem olyan szépek a magas lányok mint az alacsonyabbak? 16/L2012. okt. 20. 20:29
11/16 anonim válasza:
Jól néznél ki mellettem.
egy 165cm magas srác
12/16 Makacs Kun válasza:
A 178 cm egyébként tényleg nem magas, de még csak 16 éves a kérdező, még nőni fog.
Nem probléma az sem, ha 200 centis egy nő, ha saját értékrendje van, és nem magánál magasabb férfit keres amiatt, mert 160 centis barátnői szerint csak magasabb fiúval nem gáz járni :)
13/16 anonim válasza:
Én 16 éves korom után már egy centit sem nőttem, nem törvényszerű, hogy nőni fog még (pláne lány, ők előbb nőnek).
14/16 anonim válasza:
én 183 centi vagyok de kissé parázok ha majdnem olyan magas egy lány mint én, bocs :/
f19
15/16 anonim válasza:
181 centi vagyok és lány, engem nem zavar a magasságom. Rossz lehet, ha szekálnak téged emiatt, de ne vedd fel! Ehelyett gondolj inkább a magasságod előnyeire, pl. feléred a magas polcokat, koncerteken bárhova állhatsz, mert mindenütt látsz stb. Az meg egyáltalán nem igaz, hogy a magas lányok nem nőiesek, nem tudom, ezt ki találta ki!
16/16 anonim válasza:
nekem tetszenek a magas lányok, szivesen összejönék egy 180-200+ cm lányal, csak az a baj hogy én 170 vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!