Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak nehezen párt a tanult, művelt, magas iskolai végzettségű emberek?
Marha egyszerű az ok.
Mert csillagászati elvárásaik vannak. Bár ehhez sokszor műveltség sem kell.
Remek példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Bár én azért kételkedve fogadom ezt az általad tényként közölt állítást. Nem hiszem, hogy ez annyira nehéz lenne nekik...
21F
Mert számukra fontos a gondolkodás, a következtetések levonása, szeretnek belelátni a "mélyebb dolgokba". Ezzel nincs is semmi gond, de egy párkapcsolat csak akkor működhet harmonikusan, ha mindkét fél hasonlóan gondolkodik.Persze a humor, a jókedv nem iskolai végzettséghez kötött, ők is szeretik jól érezni magukat...csak a "közeg", az érdeklődési kör mégis más.
24/L
En festo es zenesz vagyok, olvasott, 4 nyelven beszelek, szeretek filozofiaval es vallassal foglalkozni es egyeb erdekes dolgokkal.
Nagyon nehez intelligens lanyt talalni, akivel nekem tenyleg ERDEKES lenne. Sajnos az osszes okos lany foglalt mar 100 eve, ha meg nem, akkor sokszor sznobok, vagy a "million dollar babe" cucc megy.
Nem lehet, hogy a műveltség és a gondolkodás teljesen természetellenesek, mert akadályozzák a szaporodást?
Így a művelt emberek csak a gyorsan szaporodó, de buta emberek rabszolgái lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!