Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt sírnak azért, merthog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt sírnak azért, merthogy nem találnak maguknak párt, mert beszélik maguknak, hogy mindenkinek olyan magas az igényük azok nem gondolkoznak el azon, hogy magukban van a hiba, rossz világ nézet meg gyerekes viselkedés?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Telsjesen egyetertek! Ehhez hasonlo szanalmas kerdesek elarasztjak itt a forumot, amitöl unalmassa valik.

Erdekes kerdesekre lehet velemenyt, tapasztalatot irni.

De unom azokat az embereket, akik masoktol varjak a megoldast a problemaikra.

Pedig a keplet egyszerü: Ha nem tudsz boldogulni (akarmilyen teren), valamit rosszul csinalsz!

2013. jan. 24. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Esti társadalomkritikai rovatunkat hallhatták.
2013. jan. 24. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

De most őszintén mondjátok már el nekem, hogy miért hibás az a fiú, aki leszólít tök udvarisa, kedves stílusban egy lányt és az meg úgy bánik vele, mint egy senkiházi csövessel?

A lányokban nincs tisztelet csak ahelyes pasik irányában, ezért is a fiú a hibás?

2013. jan. 25. 00:10
 4/10 anonim ***** válasza:

"mindenkinek olyan magas az igényük azok nem gondolkoznak el azon, hogy magukban van a hiba, rossz világ nézet meg gyerekes viselkedés?"

És te mitől vagy annyira biztos, hogy a "magas igények" miatt van ez? Én is láttam már olyat, hogy egy nem túl gyönyörűségnek nagyobb volt az arca mint annak aki jól néz ki!

2013. jan. 25. 00:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok elvárás az, hogy legyen agya, szíve, gerince és ezekhez a szervekhez mért tulajdonságokat képviselje és őrülten vonzódjunk egymáshoz, viszont szeressen, fogadjon el, tudjunk beszélgetni, jó legyen a szex, csók.

21/N

2013. jan. 25. 02:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég sok tulajdonság van ami rendes életmóddal nem befolyásolható, ha hátrányos jutott neki a sorstól. Max állati fájdalmas plasztikai és egyéb műtétek sorozata ésegy csomó pénzráköltéssel tudnának változni, sokan csóró szar családba születtek akratuktól függeltenül, és egész életükben a szülöknek köszönthetően csak nélkülöznek, húzzák a szájukat,hogy az a szar jutott nekik, míg a gazdag szülők utódainak minden lehet és minden megvan. Ezek az emberek sem tehetnek erről,hogy nulla hátszelük van az életben.

Vannak akik eleve szar pszichés hajlamokat örökölnek, hajlam a depresszív viselkedésre, komplexusok, kényszerbetegség, beilleszkedési zavarok, túl érzékeny, mindenen sértődékeny jellem, későnérősség ami egyi gazi átok, és ez miatt nem tudnak rendesen lépést tartani az átlag emberekkel személyiségfejlődésben, képtelenek beilleszkedni felnőtt korukban a közegbe, képtelenek társas együttélésre, nem haverkodósak, fingjuk nincs róla,hogy kell nőzni. Ez utóbb vagyok pl. én is.

Mit tehetnek tehát ezek az embertípusok erről? Lószart sem.

Igazán korrigálható mindegyik, mert nem kizárt ,de a pénzességhez hátszél nélkül csak szerencse kell, amiből alig van, a kiválló jellem pótlásához meg pszichiáter, ami szintén nem kis munka, de akkro eredmények akkor sem érhetők el, mint a normál mértékben szocializálódott egyéneknél. A mult árnyéka egy életen át kísérti őket. Hiába tudnak ideig óráig jópofát vágni, a nyomasztó emlékek behálóznak, demotiválnak, feldarálják az elméd!

Akik meg vannak tehát lőve ilyen olyan külső/belső vagy mindkettő egyszerre hátrányos tulajdonságokkal, azok a kutyának nem kellenek. ez tény!

Nem szoláglják ki, nem tudják kiszolgálni az elvárásokat, sem szexuális vágykeltés, sem lelki társ szinten, sem egzisztenciában. Minden téren vert helyzet van.

Akik meg nyerők, kellenének nekik azok válogatnak, és nyivlán nem a szar kell nekik.

Ez olyan, mint ha van ugyanannyiért egy meghúzott oldalú BMW aminek rohad az alváza, meg van egy csúcsminőségű, hibátlan, akkor nyilván nem a selejtet fogja választani az arra vevő.

A párválasztás is egy ilyen szelekció.

A selejtje kirostálódik, a menő meg uralkodik ,éli az életét maxon pörgetve hosszan,boldogan!

2013. jan. 25. 04:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már elgondolkoztam azon, hogy bennem van-e a hiba, és rájöttem igen! Alacsony vagyok és ronda. Ez sajnos az én hiányosságom, ami lehetetlenné teszi a pártalálást. De tehetek ellene valamit? Nem.
2013. jan. 25. 08:21
 8/10 A kérdező kommentje:

"Alacsony vagyok és ronda"

Úristen emberek miért van ilyen gyerekes felfogásotok? Nekem is kijutott minden szar a múltamból, és sokat rágódtam is miatta, de teljesen felesleges azok az emberek maradnak selejtek a párkeresésbe akik nem tudnak sehogy se tovább lépni bebeszélik maguknak, hogy ők ilyen olyanok és persze, hogy nem jön össze semmi nekik, amikor a távolból látszik rajtuk, hogy milyen búvalbéleltek.

Nem minden nő bunkó paraszt, aki meg az azt kerülni kell még távolból is, és ha tényleg nagyon bunkó módon küld el annak nyugodtan lekeverhetek egy nagy pofont, hátha a jövőben másként viszonyul az élethez.

2013. jan. 25. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

"sehogy se tovább lépni"

Ez nem teljesen igaz, eddig jóval több, mint 100 elutasításon léptem túl, és még mindig hajlamos vagyok mindenkiben a jót látni. (Kár, hogy ez fordítva nincs így.)

"bebeszélik maguknak, hogy ők ilyen olyanok"

persze, csináltam magamnak egy külön mérőszalagot, ahol direkt el van csúsztatva a számozás. Igen, és tényleg mg azt sem figyeltem meg, hogy valójában mindenki gólyalábakon jár, és azért vagyok alacsony. Na persze, biztosan én beszélem csak be magamnak...

"távolból látszik rajtuk, hogy milyen búvalbéleltek."

Inkább vidám embernek látszom a sok kudarc ellenére is. Sőt, nagyon jól tudom leplezni mit érzek legbelül.

"Nem minden nő bunkó paraszt,"

Ezzel nem vitatkozom, nem minden nő úgy hajt el, hogy "ne is gyere a közelembe te ocsmányság", a legtöbb udvariasan egy "bocsi, de nem"-et mond.

"nyugodtan lekeverhetek egy nagy pofont"

Ezt ugye te sem gondolod komolyan??? NŐT SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT NEM ÜTÜNK MEG!!! (bár lehet, hogy bennem, és ebben a felfogásban van a hiba... tudom, hogy a nők jobban szeretik a "rosszfiúkat", de én már csak ilyen vagyok.)

2013. jan. 25. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:

"Mit tehetnek tehát ezek az embertípusok erről? Lószart sem."

Dehogynem. Teljesen nyugodtan elkezdhetnek foglalkozni a pszichéjükkel, hogy vonzóbb legyen. Ugyanolyan, mint a test: ha dolgozol rajta, sokat változtathatsz.

Szerintem aki ebbe így beletörődik, az pont oylan rossz, mint amikor valaki azt mondja, ő genetikailag kövér és nem tud lefogyni. Holott egyszerűen utána kéne járni, mit ne egyen, és elkezdeni tornázni.

2013. jan. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!