Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főként fiúk (de mások is),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként fiúk (de mások is), mire vall ez a viselkedés? Aggódnom kéne? Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

mostani barátommal(23éves) kb 5hónapja ismerjük egymást, de csak másfél hónapja vagyunk kapcsolatban. De már azelőtt nagyon szépen bókolt. Most nem találkozunk olyan gyakran, hetente kb 1-2 alkalommal, de mindig nagyon boldog vagyok olyankor. Gyönyörűmnek, egyyetlenemnek, szívemnek hív engem, kényeztet, és törődik velem. Úgy ahogyan ezt a legtöbb nő szeretné. Máskor pedig nagyon keveset beszélünk úgy érzem (pár sms naponta). Ha írok neki álombaillő dolgokat válaszol, de ha nem írok én, neki csak másodiknap estére jut eszébe, hogy írnia kéne. Mégis amikor taalálkozunk elmondja, hogy mennyire hiányoztam neki. Neem értem a vislekedését. Mondjuk amióta megmondtam neki, hogy ez zavar, úgy vettem észre , mintha kicsivel többet írna, de úgyis maradt a napi pár sms. Annyi változással, hogy mostmár ő is ír elsőre. Azt hozza fel mentségnek, hogy ő nem nagy telefonfüggő... Nem haszálja sokat.. De akkoris.. Úgy érzem lelkilek nem tápláljuk egymást, nem kommunikálunk eleget, és lehet, hogy ez lesz a kapcsolatunk végének okozója. Pedig én ezt nem szeretném.

Légyszi ha van ötletetek, kérdésetek, tanácsotok vagy akár véleményetek erről írjátok meg.. akár privátban is. Köszi

19/L

2013. jan. 4. 20:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
hány sms-el lennél megelégedve naponta, amit természetesen ő kezdeményez? :)
2013. jan. 4. 20:28
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem va gy van valakije vagy csak nem akar nyomulni...
2013. jan. 4. 20:28
 3/19 anonim ***** válasza:
Elfoglalt és szereti "szabadon" érezni magát.Nem kell vele semmit csinálni.Ne menj a nyakára.Szeret az a lényeg
2013. jan. 4. 20:29
 4/19 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanígy voltam egy pasival :) Végül nagy nehezen, de kibökte hogy már nem szerelmes belém.
2013. jan. 4. 20:30
 5/19 A kérdező kommentje:
1- nem várom azt, hogy most reggeltől estig írjon, csak legalább egész nap ne 2smst váltsunk... Mert ha ír, normális , hogy visszaírok. De erre ha olyan választ kapok, hogy : rendben kincsem, akkor legyen szép napod :* -akkor az pont olyan, mintha 2smsel le akarna rázni.. Lehet, hogy csak én dramatizálom túl... :-s
2013. jan. 4. 20:33
 6/19 anonim ***** válasza:

mi nem tudhatjuk, h ő hogyan érez, csak a benyomásunkat írhatjuk le, esetleg korábbi saját tapasztalatokat

az biztos, h össze kell a kapcsolat elején hangolni az igényeket, ez engedményeket is jelent, azt neked kell tudnod miből mennyit tudsz engedni vagy nem engedni és melyik mennyire éri meg a későbbieknben

2013. jan. 4. 20:37
 7/19 A kérdező kommentje:
értem, persze. Ezért kértem véleményt, nem pedig konkrét magyarázatot. Mégis.. a pasik gondolom lazábban veszik az ilyet.. Köszönöm a válaszokat
2013. jan. 4. 20:39
 8/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak tényleg nem szeret SMSezni. Hívd fel. Ha így is többször gyorsan leráz, na akkor lehet hogy van valami a háttérben. Ha viszont gyakran beszélgettek (telefonon, személyesen) akkor ne aggódj.
2013. jan. 4. 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
nem értem a problémád... én romantikus típus vagyok, de ha éppen van barátnőm, soha nem írok neki 8 sms-t naponta, vagy ilyenek... de ha találkozunk akkor én is mindig elmondom mennyire hiányzik stb. nem értem az aggodalmadat. tehát heti kétszer találkoztok és mindig bókokkal halmoz el, és mindig kifejezi hogy mennyire szeret. akkor mégis mi a problémád azzal hogy nem küld naponta 8 sms-t? ez a baj ezzel a társadalommal, persze, csak az a k*rva mobil meg facebook stb. ha ezeken nem ír akkor már nem is szeret!
2013. jan. 4. 20:49
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lenne katasztrófa, ha akár egy teljes napig nem is beszélnétek.

Ez a fiú törődik veled, de ezekkel az igényekkel az agyára fogsz menni.

2013. jan. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!