Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért nem fogadja el amit a párja mond? Miért fafejű? Többi pasi ezt hogy kezeli?
ASOT: arról van szó, hogy túlságosan okoskodik és nem akarja elfogadni mások véleményét. úgy gondolja, minden csak úgy jó, ahogy azt ő jónak látja.
ugyan magyarázd már el, hogy hogy jön ide a munka?!
hát ezek szerint rosszul sült el a humor...:)
De amit írsz az hosszú távon kiakasztó és idegölő tud lenni és megmondom őszintén, hogy ha erről beszélnék vele 2-3x és semmi sem változna sőt hiába tennék bármit akkro se történne változás akkor végeznék vele.
Az ilyen nő 40-60 évesen olyan lenne mint egy házisárkány..
Ha neki valami meggyőződése, az téged miért zavar és miért akarsz változtatni rajta?
Írhatnál valami konkrétumot is, mert így csak ezt tudom mondani.
Talán attól is függ, mit mond a párja, nem?
te mindig elfogadod, amit mond?
Igen,, elfogadom!
Ő sokáig egyedül volt, nem volt barátja. Valószínűleg megszokta, hogy mivel egyedül van, az van és úgy lesz, ahogy ő kitalálja és gondolja.
Viszont most már nemcsak "ő" van hanem "mi".
Beszéld meg vele. Én is ilyen vagyok bizonyos mértékben! Az előző kapcsolatomban én hordtam a nadrágot, a srác döntésképtelen volt, sokszor határozatlan, nekem kellett a kezembe venni az irányítást. Két évig volt együtt, aztán én egy évig szingliként tengettem az életemet, amikor ugye szintén saját magam hoztam az életemre kiható döntéseket.
A jelenlegi párommal az első hónapokban és még néha most is (több mint egy év után) hatalmi harcokat folytatunk. Egyszerűen hozzászoktam, hogy én vagyok az "úr a háznál" és ez megütközik a viselkedésemben is, ha nem gondolkodok, csak beszélek. Az más téma, hogy én próbálok ez ellen tenni, felfogom, hogy ilyen vagyok és igyekszem fékezni magamat a párom kedvéért. Az is rájátszik, hogy a párom felhívta a figyelmemet arra, hogy mindig az van, amit én akarok és neki ez így nem tetszik. Ha ő ezt anno nem mondja ki, akkor talán fel sem tűnik, hogy megint én akarom hordani a gatyát, amivel viszont őt elnyomom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!