Ha egy pasi szeret egy nőt, de nagyon, akkor mért nem fogadja el hogy mástól terhes? Miért szakít?
Szia!Lehet h csak ido kell neki,amig "feldolgozza" a hirt.Szerintem adj neki egy kis idot.
Biztos megerti a tenyeket h pl;nem tudtad h megis van peteeresed stb..
Szoval ne aggodj.Adj magatoknak egy kis idot.
Sok sikert neked!26 heteske
De hiaba voltatok orulten szerelmesek, ez megcsak a rozsaszin felhos szerelem volt.
Megertem a ffit, hat ne haragudj, de sajat apjanak nem kell a gyereke, akkor miert kellene masnak?
Az is mas lenne, ha mar 1-2 eves kicsivel lennel, ugy ismerkednel meg egy ffival. Na, de azert a te eseted durva, ne is haragudj.
Es miert nem azt kerdezed, hogy a verszerinti apanak miert nem kell a gyereke???? A verszerintinek nem kell, az idegen pedig tegyen ugy, mintha az ove lenne a baba?
Te mit tennel a szerelmes baratod helyeben?
Elso vagyok,megint.
Lehet h nem jo otletet irtam,sajnos egy ilyen helyzetbe pont a varakozas a legnehezebb de sajnos most egyenlore tenyleg nem tehetsz mast.Es idegeskedni meg nem jo ilyenkor.Az egyik ismerosnel tortent hasonlo eset.Ott mondjuk egesz hamar es szepen megoldodott csak abba bolondult bele h falun laktak es persze ujjal mutogatott ra mindenki.
Amugy tartjatok meg a kapcsolatot?
Egyetlen pasi nincs olyan értékes mint egy benned fejlődő kis élet. Anyának lenni a világon a legeslegjobb és legeslegszebb dolog. Örülj a babádnak, várd nagy szeretettel, ha megszületik te leszel a legboldogabb mikor majd magadhoz öleled. A babádnak Te leszel a mindene.
Nem úgy a pasiknak. Ha elhagyott, hát menjen, ha megbékül, döntsd el, hogy támaszkodhatsz-e rá, várhatsz-e tőle segítséget, szeretetet, megértést. Cseppet se aggódj, az anyukák is párra lelnek, még lehet hogy sokkal jobbra is mint a gyeremekszülés előtt.
Kétgyermekes anyuka
A 20:06 perces válaszolonak írnám. Teljesen igyazad van. Azt nem kérdem,a vérszerinti apának miért nem kell, mert ő ki akart rugdosni a hasamból a gyerekét, úgy gondolom, nem kell hogy téma legyen azaz állat. :-)
Ha én a szerelmem helyében lennék, és ő járna így mint én, vele maradnék. Vagy ha neki lenne gyereke egymásik nőtől, és időközben derülne ki, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!