Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátja, akkor hogy köszöntsem?
Van egy lány (16) aki bejön és van köztünk egy kissebb—nagyobb kavarás is , de tudom hogy van barátja . Nagyon közvetlen személyiség , emiadt a puszi az "normális" nála ! De mégis valami olyan módon szeretném üdvözölni amiből lejön hogy bejön nekem , de mégse "tulzó" a barátja miadt.
( Félreértések végett itt NEM ilyen kihasználós kapcsolatról van szó ahol valami csicsaféle lennék )
úgy mintha nem lenne barátja.
De ha megállt parancsol akkor értsd meg. Ha megszerzed, akkor nem szerette igazán a barátját.
heil oberstramfuhrer tökéletes lesz.!
amúgy nemtudom,én nem szeretek úgy puszilkodni ölelkezni másik csajokkal ha ott a pasija,mert tudom hogy nekem hogy esne és én ledarálnám a tagot :D ,,de am jelezz neki akkor,amikor nincs ott:D
Amikor puszit adsz neki egy kicsit lépj közelebb mint szoktál, egy kézzel fogd meg a felkarját, másik kézzel meg a csipőjét vagy a kezét ha éppen ott van. Csak le ne fejeld :)
Persze ez nem egy nagy romantikázós köszöntés, de belsőséges üdvözlés ami már fél siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!