Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt minden lánynak nem jóképű barátja van, akkor hogyan van az, hogy az utcán majdnem minden lánynak helyes pasija van?
én nem tudom osztani ezt a véleményt
én évente ha kétszer látok helyes pasit csaj mellett nő létemre
Természetesen helyesnek tartom a páromat. A 175 centijével nem olyan magas szerintem.
A külső megítélés pedig szubjektív.
:D Az én pasim igenis helyes srác, nem tudom miről beszélsz
18/L
A nők mellett nem! A tinilányok mellett viszont igen - nekik fontos még, hogy az iszonyat tahó, "páwa" mellett rajulhasson energiaitalt szlopálva.
A nők mellett is van ilyen sokszor, de megmondom neked őszintém az ilyenek nekem mondjuk nem is kellenének. A legtöbbüknek jelleme is ilyen. Ikszfaktoron csápolnak, bulvárhíreket bújják egész nap, intelligenciaszint mínusz egy, és állandóan babgulyást főznek. Fúj.
De sokszor láttam már nőket, alacsony kopasz nem túl gazdagnak látszó férfiakkal, dagadt, de vicces alakokkal, cápaorrú förmedvényekkel - szóval nem feltétlenül.
A gyakorikérdéseken meg sok a tinilány akik hazudnak, hogy jobb színben tüntetssék fel magukat - közben meg egész más a valóság.
,,De nekem megtetszett a belsője és azért..."
Aztán meg ha lemegyek egyetemre egy órára és egy pasi a jó lelkével, kedvességével próbál fűzni egy csajt, akkor nagyon hamar lapátra kerül. Bocs de nem, nem vagy esetem, hagyjál már békén, van pasim stb más szlogenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!