Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednéd 17,5 éves lányodnak hogy barátja ott aludjon?
Figyelt kérdés
már 4 hónapja együtt vagyunk, 2 hónapja kb minden héten 3x itt van nálam a barátom, ismerik anyukámék szerintem már elég jól, de hallani sem akar arról anyukám, hogy itt aludjon barátom, pedig kedveli őt, meg normális srác. én is jól tanulok, nem járok bulizni, megbízható vagyok, érthetetlen számomra, és hiába mondom neki, nem enged:( mit tehetnék, valami frappáns ötlet? ja, és ráadásul nem suliközben akarom hogy itt aludjon, és még csak nem is hétvégén, hanem téli szünetben egyszer..2012. nov. 28. 20:07
1/10 anonim válasza:
Nekem 2 hónap után megengedte anyum, mert bízott bennem és még jó sokáig le se feküdtünk. Lehet szüleid ettől féltenek. Mondd nekik ezeket az indokokat, amiket itt leírtál, viszont ha nemet mondanak, akkor egy időre hagyd rá, és újra hozd fel a témát.
2/10 anonim válasza:
Én megengedném a lányomnak föleg h mivel majdnem nagykoru. És ha saját magamból induok ki akkor tudom h a szülök nemtudják megtiltani a dolgokat. A fiatalok mindig megtalálják a megoldást.
3/10 anonim válasza:
én majd egy évig nem alhattam együtt a barátnőmmel, ha náluk voltam. mindig külön szobában aludtunk. persze nálunk együtt aludtunk. ennyi idős lánynak már megengedném, de komolyan a szemébe néznék, és megmondanám neki, hogy NEM szeretnék még unokát
5/10 anonim válasza:
én 15 voltam és titokban aludtam a barátomnál aztán elmondtam anyukámnak és nem tudott mit csinálni meg mikor bemutattam már azt hitték hogy itt is alszik szóval nekem nem szóltak bele
6/10 anonim válasza:
én megengedném 17 éves vagy annál fiatalab lányomnak is
7/10 Hole Hunter válasza:
Szülőként nem igazán értem a dolgot...ha akartok úgyis lefeküdtök a tudtuk nélkül is. Ha otthon vagytok együtt biztonságban, kellemes környezetben az engem is, mint szülőt megnyugtat inkább. Ezért nem tudom hová tenni anyukád hozzáállását. Csak súgásképp...anno én úgy maradtam a barátnőméknél első éjjel, hogy alvást tettettünk mindketten...nem volt szívük felébreszteni minket.. :D
9/10 anonim válasza:
Én megengedném.
Még mindig jobb, ha otthon vannak, minthogy alternatív megoldásokat keressenek. És keresni fognak.
10/10 anonim válasza:
Hazudni tanít,aki tiltással nevel. Én megengedném. Elkerülhetetlen. És ha ilyen kis apróságokba megengedek,talán kevésbé fog haragudni rám,amikor szülői szigort kell alkalmaznom komolyabb helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!