Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért nyomultok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nyomultok olyan lányokra, akiknek van barátja?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de sok esettel találkozom,amikor úgy próbálkoztok lányoknál, hogy igenis tudjàtok:van már párja. Saját magamon is tapasztaltam a dolgot: nem egyszer fordult elő, hogy valaki flörtölni próbált velem és hiába közöltem, hgy van párom, folytatta...merthogy bejövök neki. Hidegen visszautasítottam a közeledését, mégus olyanokat írt nekem, hogy már a párom írt neki vissza, hogy állítsa le magát.

Nem értem. Dugni ott vannak a szingli csajok, tele velül az összes szörakozóhely. Komolyat akarni egy kapcsolatban lévő lánytól-furcs.Egyrészt, ert visszautasítás várható, màsrèszt, mert ha nem, akkor meg kinek kell olyan lány, aki épp flörtöl a pasija mögött?

Az egyetlen indok eddig, amit hallottam, az volt, hogy a barátja nem törődik a lánnyal- ez viszont béna kifogás arra, miért akar valaki belerondítani egy kapcsolatba...

2012. nov. 26. 10:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Amiért a lányok nyomulnak a nős pasikra...
2012. nov. 26. 10:46
 2/21 anonim ***** válasza:
mert egyre bunkóbbak az emberek
2012. nov. 26. 10:54
 3/21 anonim ***** válasza:
28%

Talán, mert tetszik nekik a lány.

Az aki nyomul, az valószínű nem egy lúzer.

2012. nov. 26. 10:55
 4/21 anonim ***** válasza:
60%

Úgy vélem az emberek általában öncélúak és nem érdekli őket, hogy másnak ezzel rosszat tesznek vagy jót mivel saját érdekeiket tartják szem előtt és ez így is van rendjén.

Elvégre mit veszíthet azzal, hogy kikezd egy férjes nővel aki tetszik neki? Maximum egy monoklit a szeme alá de az megéri a kockázatot, ha a jutalom az a lány aki tetszik.

Ui. az én elveim nagyrészt eltérnek a fent leírtakkal.

25/F

2012. nov. 26. 10:58
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
25/F. Ha közbeüt egy szerelem, akkor mit csinálsz az elveiddel?
2012. nov. 26. 11:05
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az aki nyomul, az valószínű nem egy lúzer."

Ezt azért megcáfolnám. Nálam is volt, hogy próbálkoztak be, mikor volt barátom, és eddig kivétel nélkül mind egy hatalmas lúzer volt, és sorra röhögtünk rajtuk, barátnőimmel és aktuális párommal, hogy nem veszi észre magát.

Aki nem lúzer, az nem megy bele eleve vesztes helyzetbe, és nem alázza magát a végtelenségig. Hát, ezek az önkéntes "kapcsolatrombolók" pont ilyenek...

Hogy miért teszik...? Mert rohadtul nem érdekled, csak önmaga, és a farka. Semmi másról nem vesz tudomást és közben közröhejjé teszi magát.

2012. nov. 26. 11:07
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Néha a kitartás meghozza gyümölcsét.Amíg nem zaklatás szintjén nyomúl mi a gond?S tényleg ha a csaj elvan hanyagolva ott félig nyert ügyük van.Ilyen a life!
2012. nov. 26. 11:15
 8/21 anonim ***** válasza:

11:05

Attól, hogy megtetszik egy lány még nem leszek belé szerelmes ...

2012. nov. 26. 11:28
 9/21 anonim ***** válasza:
5%

Én azért, mert egy ilyen nőt állítom, h egyszerűbb megdugni, arról nem is beszélve, hogy többet nem is akar majd, mert ugye nem fog nyígni, hogy vigyem már moziba, hiszen fél, h lebukik, szal csak szex és más semmi.

Bánni meg nem bánom a dolgot, ha nem én, más úgy is megteszi, szal...

Jah és nehogy azt gondoljátok, hogy olyan nehéz másnak a nőjét meghúzni, jó lehet nem fogja otthagyni a pasiját, de egy kis etye-petye egyiknek sincs szerintem ellenére, lassú víz partot mos.

Nem azzal kell indítani, h "tudom, h pasid van, de akkor is meg akarlak ba*szni", hanem szépen lassan, taktikázva, beütni idővel a csajt.

Volt anmelyik két év után adta meg magát, de hát na, én ráértem, az msn ingyen van, a pasija többször is hibázott, én meg kihasználtam.

Persze azóta is együtt vannak, de máig összefutunk néha:P

2012. nov. 26. 11:30
 10/21 anonim ***** válasza:
94%

Nem csodálom hogy egyre nyomorékabb az egész világ, amikor olyan "emberekkel" van tele most már minden, akik sz.rnak a többi emberre, a társadalomra, hogy másnak rosszat okoznak...Megmondjam kik viselkednek így? TETVES CIGÁNYOK!

Aki ilyet tesz, az kb. az is.....cigány csürhe a mai fiatalság 90%-a....pontozzatok le, sajnálom, ez az igazság, ha fáj is

2012. nov. 26. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!