Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért nyomultok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nyomultok olyan lányokra, akiknek van barátja?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de sok esettel találkozom,amikor úgy próbálkoztok lányoknál, hogy igenis tudjàtok:van már párja. Saját magamon is tapasztaltam a dolgot: nem egyszer fordult elő, hogy valaki flörtölni próbált velem és hiába közöltem, hgy van párom, folytatta...merthogy bejövök neki. Hidegen visszautasítottam a közeledését, mégus olyanokat írt nekem, hogy már a párom írt neki vissza, hogy állítsa le magát.

Nem értem. Dugni ott vannak a szingli csajok, tele velül az összes szörakozóhely. Komolyat akarni egy kapcsolatban lévő lánytól-furcs.Egyrészt, ert visszautasítás várható, màsrèszt, mert ha nem, akkor meg kinek kell olyan lány, aki épp flörtöl a pasija mögött?

Az egyetlen indok eddig, amit hallottam, az volt, hogy a barátja nem törődik a lánnyal- ez viszont béna kifogás arra, miért akar valaki belerondítani egy kapcsolatba...

2012. nov. 26. 10:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az lúzer, aki nem veszi észre, hogy nem veszik észre.

Az nem lúzer, aki ráhajt a számára értékes nőre. Lehet, hogy Ő az igazi. Mi van, ha a nő nem is jó kapcsolatban él,

Ha valaki ráhajt egy nőre, akkor bízzuk a nőre, hogy mi fog történni. Ha nem lúzer az illető, akkor megfelelően fogja venni a lapot. Ha valakitől el lehet venni egy nőt, akkor ott baj van. Lehet, hogy azok háborodtak fel igazán, akiről elhappolták a párjukat? Ezért cigányoni nem kellene. Azt a politikában szokták.

2012. nov. 26. 11:46
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Én nem hajtok olyan lányokra akiknek barátja van, de életemben először tegnap pont azt csináltam. Azért teszek ilyet mert ha azt érzem hogy számomra egy lány meghatározhatatlan okokból nagyon vonzz. Akkor meg kell tennem mert lehet hogy mi sokkal jobban lennénk mint a mostani barátjával van. Ha úgy érzem hogy én jobban meg tudnám becsülni hogy velem van, és valami nagyon megfog egy lányban akkor nem érdekel az hogy van vagy nincs e barátja. Egyébként most az hogy valakinek van barátja nem egy szent dolog. Nyilván nem lesznek együtt örökre. Akkor meg mondjuk miért ne próbálkozzak? Nem a fiú tulajdona hanem egy ember akivel igenis lehet hogy jobb lenne mint az ő mostani barátjával.
2012. nov. 26. 11:47
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem az volt a kedvencem, amikor elküldött egy fiú a jó büdös k*rva anyámba, mert hogy képzelem én, hogy nekem vőlegényem van. Teljesen normálisan, nem lekezelően mondtam neki, ne haragudj, nem ismerkedek, már rég foglalt vagyok, hamarosan házasodok is, erre egy ilyen primitív reakció...

Betegek ezek...

Nem értem sem férfiban, sem nőben, minek kell olyanra nyomulni, aki foglalt.

2012. nov. 26. 12:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami, a cigók nem mutatnak túl jó példát a fiataloknak.
2012. nov. 26. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:
mert a foglalt csajok elég jók szoktak lenni és sokkal több is van belőlük mint szingliből :S
2012. nov. 26. 13:32
 16/21 anonim ***** válasza:

"Nyilván nem lesznek együtt örökre. Akkor meg mondjuk miért ne próbálkozzak?"

Te gyökér sz.r, nem gondolod hogy pont te miattad meg a hozzád hasonló nyomorékok miatt nem lesznek együtt örökre, mert amúgy ha nem lennének ilyen debilek mint te, akár még életre szóló kapcsolat is lehetne? ökör

2012. nov. 26. 14:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerelem mint tudvalevő gondolom, nem befolyásolható érzelem. Egyszerüen meglátsz valahol egy nagyon olyan arcvonású ,stílusú, jellemű, mosolyú lányt, akitől megdobban a szíved, akibe első látásra beleszeretsz, imádod, vágysz rá, minden gondolatoddal rajta vagy. Tehetsz róla? NEM! de mégis éget a vágy, kell neked, muszály csillapítanod a vágyadat! Kell hogy adj esélyt magadnak, hogy te is boldog légy. Olyankor amikor megtörténik ez az állapot, akkor csak arra a nőre tudok koncentrálni, függetlenül attól,hogy van e fasszzija vagy nincs. Egyszerűen nem érdekel. Ugyanúgy,ahogy a többi nő sem érdekel olyankor, mert nekem Ő tetszett meg. Ez van. Ezek a dolgok így működnek. Ez az érzés meg nagyon nehezen nyomható el, ölhető ki belül. Egyszerüen ilyenkor kevés más nőre tudok gondolni. Szerintem akik adnak maguknak esélyt azok mind így gondolják, és nincs ezzel baj. Főleg ha az imádott nő már egy egész régóta tartó látszat párkapcsolatban tengeti magát, elvan csupán a palijával, de régóta csak pótléknak van tartva. Várja, hogy ki legyen emelve ebből a középszar közegből ,és pont egy olyanra vár, mint akinek nagyon megtetszett. Talán pont abban reménykedik, hogy egy ilyen illető mellett jobban nőnek tudja érezni magát, jobban megbecsülik az értékeit.

A lényeg, adni kell esélyt magadnak! Ne mondj le semmiképp sem arról, akinek van párkapcsolata, mert az még nem jelent semmit. Nem házas ember.

2012. nov. 26. 15:49
 18/21 anonim ***** válasza:
ugyanolyan undorító mint amikor szingli nő hajt a családos nős pasira, sőt még undorítóbb! mert a legtöbb férfibe ott van a vadászösztön hogy csakazértis az enyém lesz. De amikor a nő hajt rá a foglalt pasira aki ráadásul tényként közli a nővel hogy bocs családom van, nem akarom őket eldobni néhány óra együttlétért vagy heti 1 2 alkalomért és ennek fejébe még nyomúl a nő, na az szánalmas!
2012. nov. 26. 17:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez nem vitás, de a van barátja vagy van házastársa fogalmak közt azért van elég nagy árnyalatnyi különbség.
2012. nov. 26. 19:15
 20/21 anonim ***** válasza:

"Ha valakitől el lehet venni egy nőt, akkor ott baj van."

Szóval éljena szociáldarwinista természetjog, vagyis amit megtehetünk, azt tegyük is meg, mert jogunk van hozzá? Tudod akkor ilyen alapon én kinyírhatnám simán anyádat, hisz gyenge, életképtelen, és ha meg el lehet tenni őt láb alól, akkor ott baj van, szóval megérdemli. De téged is eltehetlek láb alól, ha erősebb vagyok mint te, és kinyírlak, akkor nekem volt igazam, megérdemelted!

Biztos h te egy ilyen világot szeretnél? Akkor meg miért nem veszed észre, hogy a nyakatekert hülye logikád hova vezet?

Mond valamit az, hogy JOG?

"Lehet, hogy azok háborodtak fel igazán, akiről elhappolták a párjukat?"

Tőlem még nem szedték el a páromat, egyiket sem, de ha így lenne, talán nem jogos lenne a felháborodás? Ja, még a végén a megcsalt fél a hibás?

"Ezért cigányoni nem kellene. Azt a politikában szokták."

Meg mindenhol, ahol az ember olyan viselkedéssel találkozik. És bizony, ha te úgy viselkedsz mint egy cigány, akkor az vagy, függetlenül attól, hogy honnan származol. Mindenki az, ahogy viselkedik. Ha te féregként viselkedsz, akkor az vagy, és úgy is fognak elbánni veled. Ez ilyen egyszerű.

2012. nov. 27. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!