Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tekinthetnék másképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tekinthetnék másképpen a lányokra?

Figyelt kérdés

rájöttem, hogy egy elég nagy f@sz vagyok, mert eddig a lányokba kb csak a dugni valót láttam, ezért sem igazán volt kapcsolatom

ahhoz, hogy legyen szerintem ennél több kéne. Szóval szeretném többre tartani a nőket, de az a baj, hogy nem igazán ismerek olyat akivel ez menne :/

tényleg nem akarok beképzeltnek tűnni sem, tudom, hogy nagyon gyökérnek hangzom (ezt próbálnám meg kinőni)

2012. nov. 13. 21:44
 1/8 A kérdező kommentje:
19/F
2012. nov. 13. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
már az egy hatalmas előrelépés, hogy ezt bevallottad magadnak és nekünk. szép lassan megtanulod értékelni a nőket, csak így tovább
2012. nov. 13. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Hú, ha eddig csak a dugnivalót láttad bennük, akkor biztos körülrajongtak és imádtak a lányok!

Ez kell nekik, ne izgulj, majd megváltozol 25 évesen.

2012. nov. 13. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is szarul érzem kicsit magam miatta (nem álszentségből)
2012. nov. 13. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Én alapból nem így nézek rájuk, de kb. az összes csajban akivel beszélek (akár egy fél mondatot is) rögtön elkezdek kombinálni, hogy "vazze összejövök vele tuti azért dumáltunK" holott tudom, hogy nem csak bebeszélem magamnak aztán még nevetségesebbé válok, mint amúgy.
2012. nov. 13. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
nyugi nemcsak te vagy ilyen hanem kb a pasik 95%-a ::(
2012. nov. 13. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:

"nyugi nemcsak te vagy ilyen hanem kb a pasik 95%-a ::("

A nők sem panaszkodhatnak, csak ők pénztárcát látnak a csávók többségében :D

2012. nov. 13. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
jah csak az nem én vok...
2012. nov. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!