Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nyomultok olyan lányokra, akiknek van barátja?
Természetesen tudom, hogy nem mindenki ilyen, de sok esettel találkozom,amikor úgy próbálkoztok lányoknál, hogy igenis tudjàtok:van már párja. Saját magamon is tapasztaltam a dolgot: nem egyszer fordult elő, hogy valaki flörtölni próbált velem és hiába közöltem, hgy van párom, folytatta...merthogy bejövök neki. Hidegen visszautasítottam a közeledését, mégus olyanokat írt nekem, hogy már a párom írt neki vissza, hogy állítsa le magát.
Nem értem. Dugni ott vannak a szingli csajok, tele velül az összes szörakozóhely. Komolyat akarni egy kapcsolatban lévő lánytól-furcs.Egyrészt, ert visszautasítás várható, màsrèszt, mert ha nem, akkor meg kinek kell olyan lány, aki épp flörtöl a pasija mögött?
Az egyetlen indok eddig, amit hallottam, az volt, hogy a barátja nem törődik a lánnyal- ez viszont béna kifogás arra, miért akar valaki belerondítani egy kapcsolatba...
"Szerelem mint tudvalevő gondolom, nem befolyásolható érzelem. Egyszerüen meglátsz valahol egy nagyon olyan arcvonású ,stílusú, jellemű, mosolyú lányt, akitől megdobban a szíved, akibe első látásra beleszeretsz, imádod, vágysz rá, minden gondolatoddal rajta vagy. Tehetsz róla? NEM! de mégis éget a vágy, kell neked, muszály csillapítanod a vágyadat! Kell hogy adj esélyt magadnak, hogy te is boldog légy."
A majmok gondolkodnak úgy, mint te. Az ember nem állat, tud uralkodni az ösztönein. Ha megkívánod a tesódat, akkor őt is magadévá teszed, csak mert tetszik és annyira akarod? Az ember nem ösztönlény....aki szerint igen, az csak a saját gyengeségét magyarázgatja.
Nem öcsém, az ember nem olyan, mint amit te leírtál, és nem is olyan mint te...hanem te nem vagy ember, és fogalmad sincs az emberi életformáról....ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!