Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként fiúk (de mások is), mire vall ez a viselkedés? Aggódnom kéne? Miért teszi ezt?
mostani barátommal(23éves) kb 5hónapja ismerjük egymást, de csak másfél hónapja vagyunk kapcsolatban. De már azelőtt nagyon szépen bókolt. Most nem találkozunk olyan gyakran, hetente kb 1-2 alkalommal, de mindig nagyon boldog vagyok olyankor. Gyönyörűmnek, egyyetlenemnek, szívemnek hív engem, kényeztet, és törődik velem. Úgy ahogyan ezt a legtöbb nő szeretné. Máskor pedig nagyon keveset beszélünk úgy érzem (pár sms naponta). Ha írok neki álombaillő dolgokat válaszol, de ha nem írok én, neki csak másodiknap estére jut eszébe, hogy írnia kéne. Mégis amikor taalálkozunk elmondja, hogy mennyire hiányoztam neki. Neem értem a vislekedését. Mondjuk amióta megmondtam neki, hogy ez zavar, úgy vettem észre , mintha kicsivel többet írna, de úgyis maradt a napi pár sms. Annyi változással, hogy mostmár ő is ír elsőre. Azt hozza fel mentségnek, hogy ő nem nagy telefonfüggő... Nem haszálja sokat.. De akkoris.. Úgy érzem lelkilek nem tápláljuk egymást, nem kommunikálunk eleget, és lehet, hogy ez lesz a kapcsolatunk végének okozója. Pedig én ezt nem szeretném.
Légyszi ha van ötletetek, kérdésetek, tanácsotok vagy akár véleményetek erről írjátok meg.. akár privátban is. Köszi
19/L
Szerintem egyáltalán nem normális a napi 2 sms. Ne hülyéskedjetek már....a legtöbb pár naponta legalább egy órát telefonál.
Egy szerelmes férfi pedig nem heti 2x akarja látni a barátnőjét...és az hogy nincs ideje maximum távkapcsolatban kifogás, de más esetben nem nagyon. Amire időt akar szakítani arra fog is.
Az én pasim is ilyen, de már megszoktam. :) Nem egy telefonbetyár. :D
Most együtt élünk, régebben is találkoztunk minden nap, de azért jól esett volna néha egy-két sms vagy 'hiányzol hívás", de valahogy nemigen jött. :D
Mostanra eljutottunk odáig(5év után) hogy az sms-ek végére már odaírja hogy szeret, meg meló közben a szünetemben mindig felhívom..és ma nem tudtam időben hívni, és már láttam a nemfogadottat a telefonomon. :) Szóval nem gáz ez, nálam legalábbis nem jelentett semmi olyat hogy nemszeretne. Pedig emlékszem énis kivártam ezeket, hogy vajon mikor ír ő, ha én nem írok neki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!