Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai őknek miért van nagyon magas elvárásuk?
Fordítva: nagyon is tudják mit akarnak, és mit nem. Ha emellett jól is érzi magá t szingliként, nem hajt mindenáron kapcsolatra, akkor inkább van egyedül, mint hogy megalkudjon.
50 éve még megszólták, aki 25 évesen hajson volt, muszáj volt gyorsan férjhez menni. :) Sok esetben ez azt jelentette, hogy az első fiúhoz hozzáment, aki érdeklődött iránta és elkezdett udvarolni.
Ma nem hajt senkit a tatár.
Engem inkább az érdekel, ha egy nő azt várja el, amit maga is nyújtani tud, miért érzi ilyen sok pasi túlzott elvárásnak?
(Odafigyelni az alakra, fittségre, öltözködésre, higiéniára. Munkahely, önálló kereset, saját magát és a háztartást ellátni.Pl..)
A mai férfiak miért csak siránkoznak, hogy a nőknek túl magasak az elvárásaik, mért nem igyekeznek inkább fejlődni, javítani az életükön, önmagukon, hogy sikeresek legyenek a nőknél? Jobb lenne úgy kapcsolatban lenni, hogy tudják, a nők azért vannak velük, mert leadtak az elvárásaikból és nem azért, mert számukra ideális társat találtak?
Én magas elvárásokkal is találtam társat és a párom büszke arra, hogy nem volt jó bárki, hanem képes volt megütni a magasra tett lécet.
2-es adta meg a tökéletes választ.
Tényleg fogalmuk sincs róla, de ez a gondolat ijesztő is számukra.
Elkezdenek a világban kutakodni elvárás-csomagok után, mert ha valaki kitalálta, az biztosan jó lesz neki is, szóval szépen megnéz a cosmot, a barinőket, a facebookot, a bien.hu-t és Sex and the city-t.
Na igen, a végére csodálkoznak, hogy 10 mesehősből összerakott alak nincs a világon, de ha mégis találnak ilyet, nem kis meglepetésükre ő meg nem egy átlag, szürke, narancsbőrös, szemüveges és jellegtelen nőt akar majd.
Plusz abba is gondoljatok bele, hogy ha egy nő lead az elvárásaiból, az azt jelenti, hogy onnantól szinte bárki megfelel neki, tehát könnyen ki is tud lépni a kapcsolatból, hiszen olyat bármikor talál, mint a meglévő... Aki viszont olyan társat talál, aki megfelel az elvárásainak, az meg is becsüli.
Nem értek egyet azzal sem, hogy "csodálkoznak, hogy egyedül maradnak". Én két évig voltam tudatosan egyedül (de nem magányosan), mert úgy döntöttem, hogy inkább az egyedüllét, mint egy rossz kapcsolat. Egyáltalán nem csodálkoztam rajta, tudatosan döntöttem így és nem bántam meg. Kivártam, hogy legyen olyan férfi az életemben, akivel nem kell kompromisszumot kötni.
3-as
Ne áltasd kérlek sem magadat, sem másokat. Messze nem ezek az elvárások ma.
Ezeket bőven túlteljesítem és napi sport mellett szívesen főzök, mosok, vasalok magamra és a keresetem is bőven a magyar átlag felett van.
Valahol ellentmondás van aközött, hogy ezeket túlteljesítem, mégis egyetlen kolléganő fanyalodott rám az elmúlt 6 évben: egy borzalmasan csúnya és elviselhetetlen, önelégült kis hárpia(nem is engedtem neki).
Az elmondásod alapján nem ez volna a kategóriám.
"mért nem igyekeznek inkább fejlődni, javítani az életükön, önmagukon, hogy sikeresek legyenek a nőknél? "
Ugye ezt te sem kérdezed komolyan :)
Pl: Nem lehet mindenki 180 cm magas, férfias testalkatú, kisugárzású stb. Nagyon sok mindenen nem lehet változtatni, mert ezek igenis genetikai adottságok. Egy alap attitűd stb, ezek is nagyon sokszor egy változhatatlan alaptermészet.
Aztán ott az egzisztencia. Ma a társadalom eltartó képessége nem képes ennyi embert eltartani. Igenis képtelenség hogy a társadalom minden tagja jó színvonalban éljen. Közgazdaságilag nem működik. Bizony fejlődni képtelenség arra a szinte, sok embernek, hogy ezeknek az elvárásoknak megfelelj
3-as vagyok.
Nézzük a tényeket!
A legtöbb női ismerősöm foglalt: házas vagy barátja van.
Egy szingli se ugrik be hirtelen.
Következtetés: az elvárásokkal nincs baj, hisz mindenki talál olyat, aki ezeknek megfelel.
Ha te nem felelsz meg ezeknek, akkor nem vagy elég jó. Vagy te fejlődj, vagy add lejjebb az igényeid.
Az állításod akkor lenne helytálló, ha a világ tele lenne magányos nőkkel, és csak a szupermeneknek lenne csaja.
De ez távolról sem igaz. :)
Csak ti szerettek másokat okolni a saját kudarcaitok miatt. Ez az egy tulajdonság önmagában elég, hogy a legtöbb csaj lepattintson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!