Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai őknek miért van nagyon magas elvárásuk?
"A legtöbb női ismerősöm foglalt: házas vagy barátja van.
Egy szingli se ugrik be hirtelen.
Következtetés: az elvárásokkal nincs baj, hisz mindenki talál olyat, aki ezeknek megfelel. "
Ugye nem a te ismeretségi körödet, a te szubkulturális réteget, akarod az egész társadalomra kivetíteni?
12- nek.
Hr-es vagyok 15 éve, megjártam több multit, ahol 1000 fölött van az alkalmazottak száma. Hidd el, hogy a KSH kisebb merítéssel dolgozik, mégis hivatalosak az eredményeik.
De elég ha kimész az utcára, és leszólítasz 200 átlagos nőt. 199 azt fogja mondani, hogy bocs van barátom, és ebből 190-nek tényleg van is. :)
mert nálunk van az összes punci
Ha jó nő lennék én se elégednék meg egy semmirekellő, minimálbért kereső egyénnel. Inkább összejönnék egy bunkó idiótával vagy ha nem, akkor örömmel maradnék és élnék egyedül.
:D
Ok.
Akkor árnyaljuk.
Dolgozó nőket ismerek, köztük kevés a szingli.
;)
Ebben az esetben pasiként biztos elásnám magam, hogy tele a világ magányos nőkkel, és inkább egyedül vannak, mint velem.
Aztán kideríteném, mi lehet velem a baj, és változtatnék. Elvégre a többségnek mégis csak sikerül barátnőt találnia...
De kétlem, hogy a nőkben keresném a hibát, elvégre logikus hogy magamon tudok változtatni, de a világ összes nőjén nem.
Jártatok ti suliba?
Nálunk volt egy rendszer, ami alapján osztályoztak. 90% felett kaptál 5-öst. Hiába reklamáltunk, hogy úgy lenne igazságos, ha 80%-tól kapunk. A tanár röhögött egy sort, hogy "édes fiam, majd megtanulod, hogy az életben semmi sem jár, minden eredményért meg kell dolgozni."
Szóval maradt az, hogy többet tanulunk.
Ez sokat segített később is. Mondjuk sose álltam úgy hozzá, hogy nekem JÁR egy pasi. Inkább tettem érte, hogy legyen.
Ezért van, hogy nekem van párom, másoknak meg nincs. ;)
És ha úszni se tudtok, akkor is a víz a hülye.
Azt elérni, hogy univerzálisan a nők igényei lecsökkenjenek, és így ti is megfeljetek nekik, szerintetek mennyire lehetséges?
Kérdés: a fiatal nők közt rengeteg a szingli. És egyre több lesz.
Vajon miért állítják sokan, hogy társkeresőn egy nőre 100 pasi jut? Hogy minden nőnek 10 pasi udvarol? Ez akkor lenne logikus, ha tízszer annyi pasi élne, mint nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!