Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért van az, hogy sokkot kaptok, ha egy lány súlya nem annyi, mint amennyinek tippelitek?
Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 80 kg. A felsőim M-esek a nadrágjaim 40-es vagy L-es jó szokott lenni. Nagy cicim van, meg a fenekem, combom erős, de nem vagyok kövér, persze vékony se, átlagos, kanyargós. Mikor a súlyra terelődik a téma, mindig hazudni szoktam, mert ha megmondom, hogy 80 kg vagyok egyből hüledezni kezd mindenki. Nem tudom miért vagyok ilyen nehéz, de ha egyszer nem vagyok kövér, akkor nem mindegy hány kg vagyok?2016. márc. 7. 21:26
41/43 anonim válasza:
Jók a didkód. :) Tökéletes alak.
Melleid miatt lehetsz annyi.:)
42/43 anonim válasza:
Nem értem én ezt, vannak külsőre taszító nők, de azokkal nem ülök le beszélgetni, ha meg igen, nem a súlya érdekel.
Ha most kiderülne a barátnőmről, hogy nem is 60 kg, hanem 65, hát nm érezném úgy, hogy ez ok a szakításra.
43/43 anonim válasza:
A testtömegindexed 28,2.
20-25-ig normális
25-30 túlsúlyos
30 fölött elhízott.
Egyébként amilyen arányosan sikerült magadra szedned a dolgokat, hát... gratulálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!