Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért van az, hogy sokkot kaptok, ha egy lány súlya nem annyi, mint amennyinek tippelitek?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 80 kg. A felsőim M-esek a nadrágjaim 40-es vagy L-es jó szokott lenni. Nagy cicim van, meg a fenekem, combom erős, de nem vagyok kövér, persze vékony se, átlagos, kanyargós. Mikor a súlyra terelődik a téma, mindig hazudni szoktam, mert ha megmondom, hogy 80 kg vagyok egyből hüledezni kezd mindenki. Nem tudom miért vagyok ilyen nehéz, de ha egyszer nem vagyok kövér, akkor nem mindegy hány kg vagyok?

2016. márc. 7. 21:26
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
40%
Sok nő belepréseli magát L-es mérettel is az S-be és van egy ismerősöm, aki inkább véresre töreti a lábát csak 37-esnél nagyobb cipőt ne kelljen vennie. 80 kg 168-tól elég nehezen elképzelhető, hogy nem a kövér kategória. Azért hüledeznek, de nincs ezzel semmi baj, ha küldesz nekik képet és valóban nem vagy kövér, akkor úgyis látják. Vagy rakj fel egyet ide és máris megkapod az emberek őszinte véleményét.
2016. márc. 7. 21:29
 2/43 A kérdező kommentje:
Élőben hüledeznek :D
2016. márc. 7. 21:31
 3/43 anonim ***** válasza:
18%
Ha élőben hüledeznek, akkor mégis csak kövér vagy, nem gondolod?
2016. márc. 7. 21:32
 4/43 anonim ***** válasza:
95%
Előző, azért hülledeznek, mert nem látszik annyinak. :D Értő olvasás.
2016. márc. 7. 21:36
 5/43 A kérdező kommentje:
Lehet nem voltam érthető. Tehát mindig kevesebbnek gondolnak és mikor megmondom akkor nagyon meglepődnek.A kérdés az, hogy tényleg ennyire zavaróak a számok, ha úgy se látszik?
2016. márc. 7. 21:37
 6/43 anonim ***** válasza:
21%

Pedig nehezen hiheto hogy 80kg-os nô nem köver.

Nem akarlak bàntani de na.

Nekem maximum 50kg-nak kellene lenned.

Én 178 cm magas most 84kg vagyok izmos jo alaku de rajtam is sok a hàj.

Ezért hüledeznek.

2016. márc. 7. 21:37
 7/43 anonim ***** válasza:
52%
,,Neked maximum"
2016. márc. 7. 21:38
 8/43 anonim ***** válasza:
61%
Most írnám, hogy jaaa így már értem, de nem lenne igaz. Ez esetben meg a kérdést nem értem. Ki az, aki a súlyáról faggat egy nőt, aki jól néz ki? Egyáltalán miért kell megmondanod nekik a súlyod? Ismerkedtek egy kávé mellett beszélgettek. "..és mit dolgozol? Ács vagyok. Tényleg? Én meg 80 kg.".. vagy ez már az ismerkedő fázis után szokott lenni?. "Drágám, átugrunk anyámékhoz vacsorára ma? persze szívem, erről jut eszembe, hány kg vagy? 80. Jéézus...sose hittem volna"
2016. márc. 7. 21:40
 9/43 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom nem zsíros vagy hanem izmod is van. Ezért vagy 80 kg.
2016. márc. 7. 21:40
 10/43 anonim ***** válasza:
88%
Már pedig a súly nem feltétlen mérvadó, van aki erősebb csontozatú, pl én 55 kg vagyok, de mindig kevesebbnek néznek, anya pedig kb 170 centi lehet, Ő is majdnem 80 kg, de egyáltalán nem kövér, de még csak nem is duci, csinos, van mindene, ami kell. Tehát nekem a súly sokszor csak egy szám, nem az alapján fogom kategorizálni az embereket.
2016. márc. 7. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!