Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért van az, hogy sokkot kaptok, ha egy lány súlya nem annyi, mint amennyinek tippelitek?
Akkor nincs mit csodálkozni!
Amúgy a sok tudatlan nincs vele tisztában, hogy az izom nehezebb, mint a zsír. És ha küzdő sportolsz, akkor jogosan feltételezem, hogy nem azért vagy 80 kg, mert lefolysz a székről.
Ne foglalkozz a hüledező emberekkel!
Te nem tartod magad kövérnek,ami nagyon jó dolog mert azt jelenti,hogy ki vagy békülve magaddal,de mások ettől még gondolhatják rólad,hogy kövér vagy.
A súlyodról hazudj továbbra is,vagy kezeld titkos adat ként,úgyis a látvány a lényeg.:)
Ha nem tudják,hogy mennyi kg vagy,persze,hogy tippelnek.
De miért hazudsz a súlyodról?Ha netalántán valaki megtetszik itt és találkoznátok,akkor mit fogsz neki mondani,miért hazudtál?
És ez a hüledezés nem egy nyomós ok.
Kedves 6-os! Ne beszélj hülyeségeket! Én 156 cm vagyok, és nekem kellene 50 kg-osnak lennem. 168 cm kb 56-60 kg is belefér. 50kg-san kórosan sovány lenne.
Kérdező! Én pont fordítva vagyok, most 53 kg vagyok (3 kg plusszal), sportolok, alakformálót is, diétázok, mégis 200 kg-snak nézek ki. Azt hiszem te jobban jártál :) Egyébként az izmaid miatt vagy ennyi kiló, nem kell csodálkozni, és aggódni sem. Ha szóba kerül, és nem akarod elárulni, akkor ne tedd, tégy belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!