Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért van az, hogy sokkot kaptok, ha egy lány súlya nem annyi, mint amennyinek tippelitek?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 80 kg. A felsőim M-esek a nadrágjaim 40-es vagy L-es jó szokott lenni. Nagy cicim van, meg a fenekem, combom erős, de nem vagyok kövér, persze vékony se, átlagos, kanyargós. Mikor a súlyra terelődik a téma, mindig hazudni szoktam, mert ha megmondom, hogy 80 kg vagyok egyből hüledezni kezd mindenki. Nem tudom miért vagyok ilyen nehéz, de ha egyszer nem vagyok kövér, akkor nem mindegy hány kg vagyok?

2016. márc. 7. 21:26
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Persze nem az első randin van ez. :D de sportolok és olyan sportágban ahol mérni szoktak és akkor látják ugye sokan, hogy hány kg vagyok és mindig sápítoznak rajta.
2016. márc. 7. 21:46
 12/43 opened paradise ***** válasza:
Mit sportolsz?
2016. márc. 7. 21:56
 13/43 A kérdező kommentje:
Küzdősportozok
2016. márc. 7. 21:58
 14/43 anonim ***** válasza:
50%

Akkor nincs mit csodálkozni!

Amúgy a sok tudatlan nincs vele tisztában, hogy az izom nehezebb, mint a zsír. És ha küzdő sportolsz, akkor jogosan feltételezem, hogy nem azért vagy 80 kg, mert lefolysz a székről.

Ne foglalkozz a hüledező emberekkel!

2016. márc. 7. 22:07
 15/43 A kérdező kommentje:
Csak most hétvégén is, még a párom is meglepődött rajta, hogy ennyinek mázsáltak. Ha meg feljön valahol a téma, meg se merem mondani milyen súlycsoportba szoktam lenni...:D
2016. márc. 7. 22:09
 16/43 anonim ***** válasza:

Te nem tartod magad kövérnek,ami nagyon jó dolog mert azt jelenti,hogy ki vagy békülve magaddal,de mások ettől még gondolhatják rólad,hogy kövér vagy.

A súlyodról hazudj továbbra is,vagy kezeld titkos adat ként,úgyis a látvány a lényeg.:)

2016. márc. 7. 22:21
 17/43 ~OnLány~ ***** válasza:
63%

Ha nem tudják,hogy mennyi kg vagy,persze,hogy tippelnek.

De miért hazudsz a súlyodról?Ha netalántán valaki megtetszik itt és találkoznátok,akkor mit fogsz neki mondani,miért hazudtál?

És ez a hüledezés nem egy nyomós ok.

2016. márc. 7. 22:37
 18/43 anonim ***** válasza:
49%
Mérget vettem volna rá hogy sumozol. :D
2016. márc. 7. 22:49
 19/43 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os! Ne beszélj hülyeségeket! Én 156 cm vagyok, és nekem kellene 50 kg-osnak lennem. 168 cm kb 56-60 kg is belefér. 50kg-san kórosan sovány lenne.

Kérdező! Én pont fordítva vagyok, most 53 kg vagyok (3 kg plusszal), sportolok, alakformálót is, diétázok, mégis 200 kg-snak nézek ki. Azt hiszem te jobban jártál :) Egyébként az izmaid miatt vagy ennyi kiló, nem kell csodálkozni, és aggódni sem. Ha szóba kerül, és nem akarod elárulni, akkor ne tedd, tégy belátásod szerint.

2016. márc. 7. 23:00
 20/43 A kérdező kommentje:
szívesen rakok fel képet :D csak írjátok meg hogy kell...nem vagyok egy info zseni... :D legalább láthattok élőben egy szumózót :D
2016. márc. 7. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!