Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj lány leszólítás utcán hogyan?
Lányok tanácsaira felesleges hallgatnod csajozási témában.
Az én tanácsom az, hogy mindez értelmetlen. Amerikában esetleg bejön, ha magas és sportos van, a haverod meg közben vesz kézikamerával, de itt semmi értelme nincs.
A lányok nem akarnak ismerkedni az utcán. Sem a neten, sem a metrón, sem a villamoson, sem társkeresőn, sem sehol, de ez egy másik kérdés. :D
Lány vagyok és szerintem hülyeség hogy nem vagyunk hajlandóak az utcán ismerkedni.
Én kifejezetten örülnék, ha egy normális fiú egyszer odajönne hozzám hogy igyunk meg egy kávét vagy valami. Még sosem volt ilyen, mindenki csak bámulni tud, de lépni nem.
Persze van olyan, hogy nem jön be az illető, vagy tényleg siet az ember, előfordul, de meg lehet próbálni. :)
Konkrétan azt tudom tanácsolni, hogy mondd meg a lánynak, hogy szimpatikus neked, és ha van kedve beülhetnétek valahova kicsit beszélgetni.
Jaguar
Nem az, hogy nem akarnak a lányok ismerkedni, egyszerűen már unják a sok nyomi béna pasit aki kezdeményez náluk, zaklatja őket és nem veszi észre, hogy nem kell nekik.
Ha olyan pasi kezdeményez, aki pont az esete a csajnak, akkor azzal semmi probléma, akkor már nagyon is akar ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!