Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csaj lány leszólítás utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dj Bax kérdése:

Csaj lány leszólítás utcán hogyan?

Figyelt kérdés
Most épp van 1 konkrét lány de általánosságba is értem hogy mivel szólítsak le 1 lányt hogy ne jöjjön le hülyén és ne utasítson vissza, ha nincs is párja? Mert ilyen szeretnélek megismerni meg elkísérhetlek álltalába nem jók azt mondják. Elsősorban lányok tanácsát várom de persze bárki írhat jó tanácsot!!
2016. márc. 7. 16:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
"grammatikailag olyan fejlett vagyok, mint egy eloember"
2016. márc. 7. 16:58
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Lányok tanácsaira felesleges hallgatnod csajozási témában.

Az én tanácsom az, hogy mindez értelmetlen. Amerikában esetleg bejön, ha magas és sportos van, a haverod meg közben vesz kézikamerával, de itt semmi értelme nincs.

A lányok nem akarnak ismerkedni az utcán. Sem a neten, sem a metrón, sem a villamoson, sem társkeresőn, sem sehol, de ez egy másik kérdés. :D

2016. márc. 7. 16:59
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Khm, utcán általában mindenki igyekszik eljutni A pontból B pontba, szóval nem hinném, hogy pont egy ismerkedős célzatú leszólítás hiányzik még nekik. Különben sem rajonganak érte, ha férfiak szólítják le őket a flaszteren. Ha nincs valami mindkettőtöket érintő "kiindulópont", élmény (például az életét mented meg egy elrobogó motor elől, vagy hanyatt vágódik előttetek egy pantomimes, akármi), akkor általában nincs értelme egy nőhöz sem hozzászólni.
2016. márc. 7. 17:01
 4/17 A kérdező kommentje:
Na de valahogyan csak kell ismerkedni meg nem kell hogy ismerkedési célzat legyen majd alakul az de mégis milyen szöveg meg a lányok tudják igazán mi jó nekik. Meg mé ne szeretnék a lányok ha a férfi elszólítja általában férfinak kell kezdeményezni a nők nem igazán szoktak többségük meg ezt a lányt neten nem találom utcán kellene megpróbálni
2016. márc. 7. 17:05
 5/17 anonim ***** válasza:
44%
Az utcán leszólítás csak arra jó, hogy rombolja az önbizalmadat. Mindenkit elhajtok, aki utcán próbálna felcsípni.
2016. márc. 7. 17:07
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Próbáld meg, de szerintem felejtős. Mondom, hogy a mai lányok már sehol nem akarnak ismerkedni.
2016. márc. 7. 17:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok és szerintem hülyeség hogy nem vagyunk hajlandóak az utcán ismerkedni.

Én kifejezetten örülnék, ha egy normális fiú egyszer odajönne hozzám hogy igyunk meg egy kávét vagy valami. Még sosem volt ilyen, mindenki csak bámulni tud, de lépni nem.

Persze van olyan, hogy nem jön be az illető, vagy tényleg siet az ember, előfordul, de meg lehet próbálni. :)

Konkrétan azt tudom tanácsolni, hogy mondd meg a lánynak, hogy szimpatikus neked, és ha van kedve beülhetnétek valahova kicsit beszélgetni.

2016. márc. 7. 17:21
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Jaguar

Nem az, hogy nem akarnak a lányok ismerkedni, egyszerűen már unják a sok nyomi béna pasit aki kezdeményez náluk, zaklatja őket és nem veszi észre, hogy nem kell nekik.

Ha olyan pasi kezdeményez, aki pont az esete a csajnak, akkor azzal semmi probléma, akkor már nagyon is akar ismerkedni.

2016. márc. 7. 17:31
 9/17 anonim ***** válasza:
32%
#8 es szerinted megis melyik seggembol szuljem ki, hogy bejovok neki vagy nem? Dekodolo sem vagyok, hogy fejtegessem a jeleit
2016. márc. 7. 17:40
 10/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet utcán, de aki máshol nem tud, ott se fog tudni. Nem az utcán kell kezdeni, hanem valamilyen társaságban. Jó dumát kell kialakítani, de nem bunkó, lealázósat.
2016. márc. 7. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!