Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csaj lány leszólítás utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dj Bax kérdése:

Csaj lány leszólítás utcán hogyan?

Figyelt kérdés
Most épp van 1 konkrét lány de általánosságba is értem hogy mivel szólítsak le 1 lányt hogy ne jöjjön le hülyén és ne utasítson vissza, ha nincs is párja? Mert ilyen szeretnélek megismerni meg elkísérhetlek álltalába nem jók azt mondják. Elsősorban lányok tanácsát várom de persze bárki írhat jó tanácsot!!
2016. márc. 7. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Hát például figyelhetnél a jelzéseire, alap szinten!

Ha nagyon megbámul, rádmosolyog, rádkacsint, tartja a szemkontaktust veled, akkor jó eséllyek bejössz neki.

Ha csak észrevesz és elveszi rólad a tekintetét, akkor meg biztos, hogy nem, akkor feleslegesen is mész oda zaklatni őt, akár szórakozóhelyen, akár utcán, akár plázában vagy bárhol...

2016. márc. 7. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha azt gondolod, hogy nehéz ismerkedni a neten, ahol mindenki azért van mondjuk egy oldalon, akkor az utca ehhez képest milliószor nehezebb, mivel nem tudod kiszűrni a célcsoportot, így garantáltan hatványozódni fog a kudarcélmény.

Rendszerint arra gondolok, ha valaki bámul a metrón, hogy el akarja lopni a telefonomat vagy mást.

Ha leszólít arra, hogy el akar adni valamit, ne adj isten prostinak néz vagy valami alvilági dologba kever.

Ha mégis egyértelmű hogy ismerkedni akar, akkor csak simán nem tetszik és félek ha elhajtom, akkor hazáig követ és bosszút áll. De ha mégsem, akkor meg kell bántsam, holott semmi kedvem lelkiismeretfurdaláshoz. Valamint általában sietek valahova, kódorogni nem szoktam céltalanul, így odafigyelni sem igazán tudok, mert stresszelek hogy elkések valahonnan.

Nagyjából ilyesmik játszódnak le egy nő fejében. Persze nem vagyunk egyformák, de nálam kb. esélytelen lennél, akármilyen Adonisz vagy.

Egyszer viszont vonaton leült mellém egy srác, egy idő után megszólított, kérdezte mit olvasok stb. Tök jól elbeszélgettünk, tetszett, kedves volt és nem tolakodó. Mosolyogtam, kb. Minden pozitív jelet leadtam, de azóta se tudom a nevét se. Nem kérdezte az enyémet se, pedig reméltem hátha kér egy elérhetőséget, én túl félénk voltam hozzá.

2016. márc. 7. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Jel jel mar megint az a kva jel >.>
2016. márc. 7. 18:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Felesleges túlbonyolítani: A magyar lányok európai szinten is elég konzervatívak az ismerkedést tekintve (természetesen a szórakozóhelyeket leszámítva, ahol társaságban a kis pufi molett csajok is szexbombázónak hiszik magukat). Még ha valami atom jó pasi is lennél, lehet hogy ott az utcán (pl. buszmegálló) az egyébként nem félénk csaj egymaga nem tudná mire vélni a szituációt és nem viszonozná a közeledésedet, legbelül meg arra gondolhat, hogy "Úr Isten ez hihetetlen, hogy leszólított". Miután elutasít, azzal a dumával, hogy nincs ideje, vagy találkoznia kell vkivel, utána napokig azon fog agyalni, hogy mekkora hülye volt, hogy nem ment el veled kávézni.

Te meg elkönyveled szintén magadat mindenféle lúzernek.

2016. márc. 7. 18:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Na de ha valaki csak ott tudna veled kapcsolatba lépni vagy 1 lánnyal és ráadásul rendes pasi is akkor máshol hol lépjen veled kapcsoaltba ,mert nekem aki épp bejön azt csakis utcán szoktam látni ez a helyzet
2016. márc. 7. 18:57
 16/17 A kérdező kommentje:
jaguar warrior te bolond vagy a mai lányok is vágynak pasikra és azokkal kell ismerkedni szerintem a hülye megjegyzéseiddel kímélj
2016. márc. 7. 19:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért van némi igazság abban amit Jaguar mondd. De szerintem az egész kérdés értelmetlen. Van akinek az utcai ismerkedős bejön és van akinek nem.
2016. márc. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!