Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért van az, hogy sokkot kaptok, ha egy lány súlya nem annyi, mint amennyinek tippelitek?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 80 kg. A felsőim M-esek a nadrágjaim 40-es vagy L-es jó szokott lenni. Nagy cicim van, meg a fenekem, combom erős, de nem vagyok kövér, persze vékony se, átlagos, kanyargós. Mikor a súlyra terelődik a téma, mindig hazudni szoktam, mert ha megmondom, hogy 80 kg vagyok egyből hüledezni kezd mindenki. Nem tudom miért vagyok ilyen nehéz, de ha egyszer nem vagyok kövér, akkor nem mindegy hány kg vagyok?

2016. márc. 7. 21:26
1 2 3 4 5
 21/43 opened paradise ***** válasza:
60%
Képfeltöltés.hu pl. Feltöltöd és másolod ide válaszban a linket.
2016. márc. 7. 23:36
 22/43 anonim ***** válasza:
12%

19-es pedig igen 176cm-hez 52kg az ideális,barátnőm pont ilyen,hosszú combú,csinos lány,lapos hassal ennyi.

Az exem is ennyi volt,szintén fullos testtel.

Nálam egy nő itt kezdődik:

[link]

Na ő nő,163 cm 53 kg de ő nőiesen csinos vékony,egy nőnek így kell kinéznie.

Zsíros nőnél undibb nincsen,legalábbis nekem.

Egy nő max 60kg-ig nő,egy férfi 80kg alatt nem férfi.

Ennyi.

2016. márc. 8. 00:08
 23/43 anonim ***** válasza:
32%
jo vicc nem vagyok kover :)+12kg az mi?
2016. márc. 8. 00:09
 24/43 anonim ***** válasza:
16%
Plusz 27kg inkább utolsó sajnos.
2016. márc. 8. 00:13
 25/43 anonim ***** válasza:
90%

17 evesen voltam 165/75 kilo,klasszik bebihaj,tul sok kola Es kenyer:-))20 eves koromra lefogytam Es mar 10 eve konstansan 165/51 kg vagyok.

Visszanezve a Tini kepeimet Sztem dagi voltam mas kerdes h Ezt senki Nem mondta a szemembe a szuleimen kivul:-))Persze lehet azt mondani,h Eros csontozat,Meg asszonyos,Meg ott van haj ahol kell de 168/80 Az magyon sok:-))

Persze h meglepodnek,senki Nem akar megbantani Es Ezt Onnan tudom h voltam tinikent ebben a cipoben:-))Mindenki azzal jott h milyen noies vagyok,de a helyzet Az h Egy jokedvu kis puffancs voltam, Es Az edzes eletem legjobb Dontese volt:-))Ha bezabalok akkor vagyok 52 kilo de akkor mar rosszul erzem magam a boromben:-))Kezdj el sportolni Es Nem lesznek Ilyen dilemmaid:-))

2016. márc. 8. 00:15
 26/43 anonim ***** válasza:
55%

Kedves #22-es, remelem te is edzel, ha nalad egy arnold classic #1-nel kezdodik a no:D mert akkor en, Kocsis Alexandrahoz hasonlo testtel azt mondom neked, hogy a ferfi meg 100kgtol kezdodik, es itt izomra gondolok:)

Es itt jegyeznem meg, hogy bar igaz, hogy az izom nehezebb mint a zsir, de hogy a kerdezon nincs +10-15kg izom, csak mert kuzdosportol, az is biztos. Nokent baromi nehez izmot felszedni, es ennyi plusz izom szteroidok nelkul nem fog felmenni.

2016. márc. 8. 08:22
 27/43 anonim ***** válasza:
33%

26-os nanà hogy eddzek,heti 4 sulyzos es még 4 kardio is most emeljuk fel Edzômmel heti 6 kardiora,kaja belôve,ahogy kell,84kg izmos pasi vagyok a cel igen kb 95kg izomba.

Mivel ilyen nok tetszenek ezert nekem is edzeni kell igen,jol latod.

2016. márc. 8. 08:27
 28/43 anonim ***** válasza:
33%
És igen jol írod nincs 10-15kg izom az sajnos hàj,mert egy 80kg-os nô màr akkor testépítô,ami kôkemény koxolàs.
2016. márc. 8. 08:32
 29/43 anonim ***** válasza:
46%
168 cm és 80 kg vagy? Úgy nézhetsz ki, mint egy teleszart búvárruha. Nem bántásból. M-es felsők, 40-es gatya? Tudod ki hiszi el. Ne csapd be a srácokat, mert amint leveszed a nadrágodat, kiönt a tested, mint dagálykor a tenger. :S
2016. márc. 8. 11:35
 30/43 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó jól írja,az a baj,ha levetkőznél előttünk,legalábbis aki add magára,konkrétan elfogná az ........(nem írom le mi).Rögvest menekülne előled sajnos,hiába vagy kedves édes kevés lesz,sőt ha egy csaj csinos nőies még el is nézzük valamilyen szinten.
2016. márc. 8. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!