Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért van az, hogy sokkot kaptok, ha egy lány súlya nem annyi, mint amennyinek tippelitek?
19-es pedig igen 176cm-hez 52kg az ideális,barátnőm pont ilyen,hosszú combú,csinos lány,lapos hassal ennyi.
Az exem is ennyi volt,szintén fullos testtel.
Nálam egy nő itt kezdődik:
Na ő nő,163 cm 53 kg de ő nőiesen csinos vékony,egy nőnek így kell kinéznie.
Zsíros nőnél undibb nincsen,legalábbis nekem.
Egy nő max 60kg-ig nő,egy férfi 80kg alatt nem férfi.
Ennyi.
17 evesen voltam 165/75 kilo,klasszik bebihaj,tul sok kola Es kenyer:-))20 eves koromra lefogytam Es mar 10 eve konstansan 165/51 kg vagyok.
Visszanezve a Tini kepeimet Sztem dagi voltam mas kerdes h Ezt senki Nem mondta a szemembe a szuleimen kivul:-))Persze lehet azt mondani,h Eros csontozat,Meg asszonyos,Meg ott van haj ahol kell de 168/80 Az magyon sok:-))
Persze h meglepodnek,senki Nem akar megbantani Es Ezt Onnan tudom h voltam tinikent ebben a cipoben:-))Mindenki azzal jott h milyen noies vagyok,de a helyzet Az h Egy jokedvu kis puffancs voltam, Es Az edzes eletem legjobb Dontese volt:-))Ha bezabalok akkor vagyok 52 kilo de akkor mar rosszul erzem magam a boromben:-))Kezdj el sportolni Es Nem lesznek Ilyen dilemmaid:-))
Kedves #22-es, remelem te is edzel, ha nalad egy arnold classic #1-nel kezdodik a no:D mert akkor en, Kocsis Alexandrahoz hasonlo testtel azt mondom neked, hogy a ferfi meg 100kgtol kezdodik, es itt izomra gondolok:)
Es itt jegyeznem meg, hogy bar igaz, hogy az izom nehezebb mint a zsir, de hogy a kerdezon nincs +10-15kg izom, csak mert kuzdosportol, az is biztos. Nokent baromi nehez izmot felszedni, es ennyi plusz izom szteroidok nelkul nem fog felmenni.
26-os nanà hogy eddzek,heti 4 sulyzos es még 4 kardio is most emeljuk fel Edzômmel heti 6 kardiora,kaja belôve,ahogy kell,84kg izmos pasi vagyok a cel igen kb 95kg izomba.
Mivel ilyen nok tetszenek ezert nekem is edzeni kell igen,jol latod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!