Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és általában kb 14-15-nek néznek az emberek :3 szerintetek gáz lenne ha egy annyi idős fiúval jönnék össze mint amennyinek elviekben kinézek? :o
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 18:55
1/10 anonim válasza:
igen
nem a kinézet, hanem a gondolkodás és értelmi szintbeli különbségek miatt
2/10 A kérdező kommentje:
és ha alapból érettebb típus? :o
2011. dec. 14. 18:57
4/10 anonim válasza:
Nem a mi véleményünk fog számítani amikor a barátnőid kiröhögnek ha odaviszel egy általános iskolás srácot :D
6/10 anonim válasza:
Miért lenne hülye?o.O Szerintem aranyos, ha fiatalabb sráccal jönne össze.
7/10 anonim válasza:
És ha 2 évvel fiatalabb, akkor mi van? Ha értelmileg egy szinten vannak, vagy egymásba szerettek, akkor mi a probléma? Különben meg milyen barátnő az olyan, aki kiröhög csak azért, mert 2 évvel fiatalabb a srác?! Ha nem illenek össze, idővel úgyis kiderül, és különben is senkinek semmi beleszólása a boldogságába! azzal jön össze, akivel akar!
De ha kérdező, te is úgy érzed, hogy gáz, akkor tényleg kár belekezdeni! inkább össze se gyere akkor vele, mint később szégyelld! szerintem nem gáz!
8/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem szégyellem csak kíváncsi voltam a véleményekre de köszönöm szépen mindenkinek édesek vagytok <3
2011. dec. 14. 19:29
9/10 anonim válasza:
Én 16 leszek, írhatsz ha akarsz:)
10/10 anonim válasza:
kíváncsi vagyok hogy nézel ki:)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!