Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik 1 lány hogyan szerezzem meg?
Figyelt kérdés
Kb 6 hónapja ismerem és azóta nagyon jóba vagyunk igazi barátok de nekem ez nem elég elmondtam neki hogy kedvelem de nem változott semmi...a gond ott van hogy van pasija mit tegyek ?2011. dec. 13. 17:33
2/9 A kérdező kommentje:
Ennél azért hatásosabb válaszra gondoltam :))
2011. dec. 13. 17:37
3/9 anonim válasza:
van pasija és bepróbálkozol? örülj hogy nem veri be a képed :) (mármint a pasija)
4/9 anonim válasza:
több problémás pont van a másfél sorodban.
"igazi barátok" - ez már veszett fejsz nyele
"elmondtam neki hogy kedvelem de nem változott semmi" - nyilván, ez a friendzone lényege
"van pasija" - ne legyél tapló, hogy foglalt lányokra akarsz rámászni
Ajánlatom: ne próbálkozz. kicsit távolodj el tőle, keress mást.
Ha meg szakít a pasijával, akkor feltűnhetsz megint, már pasiként. Éreztesd, hogy nem barátkozni akarsz. utalj rá burkoltan, bókolj neki.
5/9 anonim válasza:
üsd ki a pasiját, döntsd meg a csajt és tied a világ!
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szemétség hogy nyomulok mer van pasia de mikor 2 esben vagyunk tejesen ugy viselkedik mind aki belém van esve ezér vagyok összezavarodva
2011. dec. 13. 17:45
7/9 anonim válasza:
legyel a csajjal csak barat es a sracot meg szetvered es ha szakitanak rastartolsz
8/9 Napkiraly válasza:
Ha barát vagy, sosem lehetsz a pasija. Nem gerjed rád. Ezen kívül a pasijára lehet kattanva, szóval alma. Ne rabold el, felejtsd el sztem
9/9 anonim válasza:
vedd meg az apjától,ha lehet darabra, úgy olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!