Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány és már teljesen belehabarodtam . De az a baj h én 17 vagyok ő pedig 22 és nem tudom hogyan szerezzem meg (nem egy éjszakára), (amúgy hozzá járok ilyen külön angolra ). És hogyan tudnám elcsábítani? Nem e gond a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Hát, nekem baj lenne, biztos nem kezdenék egy 17 évessel.

22/L

2010. dec. 20. 11:10
 2/8 anonim válasza:
66%
ez most csak egy vélemény. az en ismeröseim közt is van egy olyan pár akinél a srac 19 éves a lány meg 24éves. ez amr manapság nem számit.
2010. dec. 20. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

Ha forditva lennenek az evek, nem lenne gond. De igy sok.

18 f

2010. dec. 20. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Furcsa ügy, mert ilyen esetben nálam számítana a korkülönbség. Túl fiatalnak éreznélek magamhoz képest. Nekem is volt egy 17 éves tanítványom, aki végül kibökte, hogy járni akar velem.:D Aranyosnak tartottam, de elképzelhetetlennek tűnt ez az egész.

22,L

2010. dec. 20. 11:29
 5/8 A kérdező kommentje:
hát ez elég lehervasztó de egy próbát megér "talál vagy halál"
2010. dec. 20. 13:15
 6/8 A kérdező kommentje:
várom a további véleményeket...
2010. dec. 20. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát mindenképp megér. 21 évesen én teljesen belezúgtam egy 16 éves fiúba, szóval semmi sem kizárt. De z tény, hogy általában a huszonéves lányok nem nagyon foglalkoznak a náluk fiatalabb srácokkal.
2010. dec. 20. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fiatalabb korban az a "menő" ha valaki nálad idősebb, idősebben meg pont fordítva. Én nem vagyok ilyen menőzős típus, csak írom amit a környezetemben látok/hallok...
2011. dec. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!