Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fontos egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fontos egy kapcsolatban, h ki hány éves? Tehát pl a nagy korkülönbség gond?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. :)

Kinek mennyi volt a legnagyobb korkülönbségű kapcsolata?

2010. aug. 16. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok, a barátnőm 14.:D
2010. aug. 16. 22:16
 2/9 anonim válasza:
18 éves lány voltam, a barátom 33 éves. Nem a korkülönbség miatt lett vége. Szerintem az nem számít annyira, bár tartós kapcsolatot nem építenék rá.
2010. aug. 16. 22:17
 3/9 anonim válasza:

attól függ hogy mennyire érettek. szerintem ha egy 15éves (általában csajnak) egy 25éves pasija van akkor abból általában nincs sok túl tartós kapcsolat. de ha mondjuk a 25éves a fiatalabb és úgy van 10év köztük akkor már sokkal másabb a helyzet.

bocsi de nem tudtam rendesen megfogalmazni, remélem érted :) de ez csak az én véleményem :)

2010. aug. 16. 22:46
 4/9 Bananina válasza:

Hát szerintem egy bizonyos korig 'fontos',hogy mekkora a korkülönbség.

pl: én 14 vagyok és a barátom 17,és már lassan 2 éve együtt vagyunk :)

az egyik barátnőm 13 éves és most összejött egy 23 éves pasival. Nem hiszem,hogy hosszútávú lenne belőle,vagy hogy sok minden kisül belőle,de egy próbát megér.:)

ja és szerintem kicsit idősebb korban,mikor már szinte tényleg lesz*rod,hogy ki hány éves,akkor mindegy a korkülönbség.

2010. aug. 16. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha gond lenne, nem egy elvált, gyerekkel rendelkezp 33 éves nővel randiznék.

24/F

2010. aug. 16. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
A rendelkez"pé" helyett pedig inkább "ő" betű kellett volna.
2010. aug. 16. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
én vagyok 16 a barátnőm 20
2010. aug. 17. 00:36
 8/9 anonim ***** válasza:
7.5 év volt a legtöbb. Sok volt, de a lány fiatal volt (16 az elején).
2010. aug. 17. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Voltam már 10 évvel idősebbel és 10 évvel fiatalabbal is. Mindkettő működhet, de igazából a 10 év szerintem már túl nagy különbség. 5-6 év még elmegy, akár plusz akár mínusz irányban, sőt több is, de ez azért ritka.

De ahogy írták is, idősebb korban már annyira nem számítanak az évek, fiatalon még igen.

2010. aug. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!