Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg ha félénk én meg "nagydumás" lány vagyok?
Az a helyzet, hogy van egy srác a melóhelyen és nagyon bejön ő 19 én 18. De én az az állandóan nevetek valamin vagy szerencsétlenkedek( fordítva használom a tűzőgépet véletlen stb.), símán cukkolok mindenkit.És ő meg olyan kis higgadt, csendes, kedves nagyon. És pont ez fogott meg benne, hogy tűri, mosolyog, veszi a hülyeségem, de közben higgadt, és ez engem is megnyugtat. Segítsetek!! Mitcsináljak, hogy ne legyek túl rámenős... mert félek, hogy megijesztem.
Köszönöm(: <3
hát épp ezaz, hogy mosolyog rám, meg beszélünk, meg mindig nevet mikor lát, néha odasomfordál.
jajj én nemtudom:(
köszönöööm*.*
de hogy hívjam?
mmint mit mondjak neki?
mert az olyan sablonos hogy "nincs kedved fagyizni?"
amúgy köszönöm:)
Ne legyél ilyen rámenős meg hagyd őt is szóhoz jutni, mert nemcsak a csendes fiúk hanem úgy általában egyik sem preferálja a nagyszájú, idétlen, harsány nőket.
Vegyél vissza kicsit, de maradj kedves, higgadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!