Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassak le egy fiút finoman?
Felvette velem a kapcsolatot gy közösségi oldalon,és ismerkedni akar,találkozni.Nagyon kedves,jófejnek tűnik de külsőleg abszolut nem az esetem.Nagyon fontos nekem a belső is,dehát ahogy mondani szokás külső ami megfog,belső ami megtart(és a jó szex magáhozláncol:D),és próbáltam 'elvonatkoztatni' attól hogynem helyes,de hogy milyen rendes meg stb,egyszerűen nem megy,és ezt nem is akarom 'magamraeröltetni'..nem tudom hogy mondjam meg neki finoman hogy nem akarok tőle komolyabbat.
most szar ember vagyok azért mert hiába rendes,de nem helyes,ezért 'lekoptatom?:S'
Szivi, a világ nem csak jóképű fiatalemberekből áll.
Az hogy szar ember vagy-e, hát én nem mondanám, hogy sz@r ember lennél...
De túlzottan rendes sem. Nemdebár? :)
Bár meg kell, hogy mondjam, azért ahogy az utolsó sorod olvasom, első válaszom az lenne, hogy bizony eléggé :D
Igazából az a baj, hogy még csak találkozni sem akarsz vele. Ez viszont baj. Ennyire visszataszító csak nem lehet szerencsétlen srác...
Feltételezem még a tizenéves korosztályhoz tartozhatsz, ha ennyire csak a külső számít. Ebben a korban talán ez még bele is fér, szóval ha ennyire nem jön be a srác, ne erőltesd.
Szerintem ha tapintatosan megmondod neki, hogy tok aranyos meg rendes meg minden, de egyszerűen nem az eseted és ezzel nem tudsz mit kezdeni, talán nem veszi fel a sértődős pofát...
21F
köszönöm:)
nem írom le mennyi vagyok,mert jönnek majd a hozzászólások hogy menj babázni:D
de igen,tizenéves:)
mikor azt irtam fent hogy 'nem az esetem' akkor nagyon nagyoon nagyon kedves voltam.nem akarom sértegetni szegény srácot itt,ugyhogy nem írok a külsejére jelzőt,nem lehet mindenki szép/helyes,lehet hogy valakinek meg pont én vagyok visszataszító.ez van:)
mégegyszer köszi a választ,és jöhet még.
Igen, sejtettem :D Fiataloknál ez komoly téma :D
De egy picit azért kifejthetnéd, hogy milyen a srác :D
Puszta kíváncsiságból. A jóképűség... Fú azt annyi mindenre mondták már a csajok... :D
Arcszerkezeti gondok vannak? :D Vagy nagyobb darab a srác?
21F
leírhatatlanul néz ki,és bizony nem jó értelemben.
test se az igazi,mondjuk ez még nem lenne probléma..
konkrétan úgy nééz ki mint egy nemtudom mi...le se tudom írni,de valami iszonyatos:/ számomra.
küldjek privátba egy képet?
Leírhatatlanul néz ki. OMG :D Nem köntörfalazol csajszi... :DDDD
Mostmár feltétlenül küldj képet mert megöl a kíváncsiság :DD
21F
hát aztmondtad mondjak valami konkrétat,és nem akartam hazudni:D:/
de tényleg nem akarok ilyen szemét leni,deháát na:/ nem jön be.
irtam priviit:D
Még mindig az egyenes válasz a legjobb. Lehet fájni fog neki, de hát a születés is fáj mindenki számára. Még mindig jobban jár, mint ha hónapokig hitegetnéd és utána tudná meg, ezt józan ésszel neki is be kell látni!
29/F
Az vagy!!! Elöször én is azt hittem mint az első h hát nem vagy te szar de rendes se de ez h idegeneknek küldesz képet egy srácrol meg mutatni h mien ronda ez bocs de ez a legalja! Egy utolso senki vagy az!
Kivánom h jöjjön egy helyes srác szopasson meg mély torokra közben csinájjon rólad egy fotót úgy h nem veszed észre azt dobja fel a netre és röhögjön rajtad a fél város!! K.rvára megérdemelnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!