Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küldjem el finoman?
van egy srác aki fám írt facebookon (nevezzük X nek) bezsélgettünk meg minden és meg kérdezte h akarok e úúúúgy ismerkedni. én igazából nem akartam sőt ink szomoró voltam mert aki tetszett az nem írt vissza (nevezzük Y nak) és ezért azt mondtam h miért is ne. utánna folytattuk a beszélgetést X-szel és elhívott sétálni is én elsőre bele mentem megbeszéltünk egy napod de időt nem. később meg vissza írt az a fiú aki tetszik Y és így már nem akarok talizni azzal a sráccal akirám írt X-szel amikor X fellép én le h nehogy rám tudjon írni pedig egyszer beszélnem kell vele és hogyan tudnám megmondani neki finoman h én már nem szeretnék talizni vele???
Kérlek segítsetek és Normális válaszokat!!!!!!! LÉCCCI!!!!!!
Hát finoman mond meg neki, hogy bocsi, de még sem lenne jó találkoznunk még mert nem igazán ismerjük egymást..
Utána egyre kevesebbet beszéltek, majd megszűnik.
Szerintem mond azt neki h "én csak egy barátot kerestem, de van fiúm" vagy nem tudom, de a baráton nem pasit értettem. vagy tiltsd le facebook on, de szerintem mond el neki
Nekem volt egy olyan h volt egy fiú dumáltunk msn-en meg minden, egyiknap megkérdezte h járok e vele, akkor még alig pár napja ismertem, sőt ismerésnek se mondhatom, 1x se taliztunk, nagynehezen de belementem, ő volt az 1. fiúm, másiknap beleuntam h folyton "jaaaaj cuncimókus " meg ilyenek... nem is komolyan gondolta, és én sem, és aztán dobtam, és , letiltott, meg myvip ről is kijelölt az ismijei közül... ez kb. 2 éve volt, és a nevére sem nagyon emléxem :)
14/L
Mondd hogy mégsem akarsz "úgy" ismerkedni, mert van egy kialakulóban lévő kapcsolatod :D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!