Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szakítsak Vele finoman?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakítsak Vele finoman?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyok együtt barátnőmmel. Nekem ő a 4, Neki én az első vagyok. Nagyon érzékeny lelkű, ezért nem tudom hogy szakítsak Vele. Apjával se szeretnék össze veszni. Ötleteket várnék.
2011. okt. 3. 17:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Valami oka csak van nem?
2011. okt. 3. 17:04
 2/22 anonim ***** válasza:
51%

Remélem elkap téged az apja.

Kefélgeted aztán csak úgy eldobod.

3/22 anonim ***** válasza:
Szia,szeretnék szakitani..ne haragudj,de igy döntöttem..blabla !
 4/22 anonim ***** válasza:

nem szereted,nem érzed azt már,amit kéne bla-bla-bla

lehet nem fogja felfogni érzékeny kis lelke,de ez nem a te bajod.

20l

2011. okt. 3. 17:05
 5/22 A kérdező kommentje:

Belerúgni azért nem szeretnék szegénykémbe. Kapott már az élettől rendesen, pedig még csak 18 éves.

Valami korrekt eljárás kellene. Szeretni még vmennyire szeretem, elvégre 2,5 év az 2,5 év. Csak már nem érzem azt, mint az elején. Vannak szeszélyességei. Munkám miatt már csak hétvégente találkozunk, bár utóbbi 2 hétbe nem is láttam...

2011. okt. 3. 17:10
 6/22 anonim ***** válasza:

Miért?

Miket kapott az élettől?

2011. okt. 3. 17:12
 7/22 A kérdező kommentje:
Anyukája és Papája is meghalt, kb fél év eltéréssel 4-5 éve (asszem. Szerintem ez elég nagy pofon az élettől. Nem akarok belerúgni, de a kapcsolatban se szeretnék tovább maradni.
2011. okt. 3. 17:15
 8/22 anonim ***** válasza:

Neki is rosszabb ha halogatod, mert nem vagyunk hülyék, észrevesszük, ha vmi nem kóser. Bátorság, gondold át, hogy mit akarsz neki mondani, a lehetséges reakciókra is készülj fel, és válaszokkal! Érdekelni fogja, hogy miért szakítasz, esetleg mióta filózol rajta stb. Mindenképpen személyesen szakíts vele, úgy a legkorrektebb a dolog, ezt ő is respektálni fogja:) Igazából, hogy mit mondj, arra pedig nem lehet mit mondani nekünk, mert te tudod, hogy mit érzel, csak ki kell mondanod..persze szépen megfogalmazva, nem csak durrbele összetörve az amúgy is csalódott szívét. Csak nyugi, mindkettőtöknek idővel jobb lesz. ;)

17/L

2011. okt. 3. 17:24
 9/22 anonim ***** válasza:

teljesen korrekt vagy! tényleg csak annyi kéne, hogy szia, beszélnünk kéne, és akkor, salalalalala, nem működik már a kapcsolat úgy, mint az elején,elhanyagoltuk egymást, és már nem érzed azt a bizonyos"lángot" :D annyi. vagy valami ilyesmi. de tényleg úgy szakíts vele, ahogy azt megérdemli, nem holmi kis hazugsággal :)

15/L

2011. okt. 3. 17:26
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó :)

Pontos indokot én se tudok az a baj. Húgával sokat veszekedik minden apróságon ez tény. Megpróbál maga mellé láncolni, azt szeretné ha csak vele lennék. Nem érti meg, hogy dolgoznom is kell. A rózsaszin köd eloszlott fél éve, egy hónapja voltam olyan szemét hogy megcsaltam /nem tudja/.

Az biztos hogy személyesen mondom el Neki is, és az apjának is. Lehetőleg úgy, hogy ő is ott van.

2011. okt. 3. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!