Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne? 14/F
Ilyenkor szégyellem, hogy kortársad vagyok.
Ha 2 és fél hónapig nem kerested/nem találkoztatok, akkor nem csodálom a lány viselkedését.Szerintem még nem nőttél fel eléggé egy barátnőhöz, egy barátnő nem arra van, hogy megváltoztassa a facebook kapcsolati állapotod, meg hogy óránként kiírd az üzifalára: "Szeretlek kicsikém".
Tipikus gyerek... Amúgy kérdezd meg tőle hogy hármasba akarja e nyomni ha jön megint a barátnőjével. Ha igennel felel akkor mázlid van:D Ha nemmel akkor válts keményebb hangnemre és addig ne hagyd békén amíg ki nem nyögi mit akar ezzel.
20/F
De most komolyan, ti melyik században éltek? :O Miért hiszitek azt, hogy a pasinak kell állandóan a csaj után érdeklődnie? Ha a lánynak hiányzik ugyan úgy meg tudja keresni a fiút.
Amúgy a kérdésedre a válasz: Szerintem kérdezd meg tőle. Sokkal jobb, mint ide pakolgatni a kérdéseidet, mert itt csúnya válaszokat fogsz kapni :\
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!