Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak Vele finoman?
Figyelt kérdés
2,5 éve vagyok együtt barátnőmmel. Nekem ő a 4, Neki én az első vagyok. Nagyon érzékeny lelkű, ezért nem tudom hogy szakítsak Vele. Apjával se szeretnék össze veszni. Ötleteket várnék.2011. okt. 3. 17:03
11/22 A kérdező kommentje:
17 és 15/L-nek is köszönöm :)
2011. okt. 3. 17:33
12/22 Szesze válasza:
Mi lenne ha egyszer megprobálnátok helyre hozni? A lángot azt éltetni kell, mindig kell egy kis uj a kapcsolatba.
13/22 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz pontosan?
1-2 havonta mindig elmegyünk vhova, szexuális életünk is változatos.
2011. okt. 3. 17:51
14/22 anonim válasza:
Tudod, hogy az apukák nagyon féltik a kislányukat, szóval..nem mondom h félj, mert ne, csak elég fura lesz!:)
bár nem tudom milyen az apuka, morcis, vagy könnyen elfogadjaa tényt, hát. sok sikert hozzá. amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? :):)
15/22 A kérdező kommentje:
Lányai az elsők az apjának.
Ha normálisan megbeszélem vele nem lesz gond.
Személy szerint 18 éves vagyok.
2011. okt. 3. 21:59
17/22 A kérdező kommentje:
Hogy vegyek magamon erőt hogy mondjam neki?
2011. okt. 4. 17:06
18/22 anonim válasza:
Kérdező!
Remélem az apja kinyir téged.
Szegény kislány. :(
20/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Szerinted ennyire nem törődök a lány érzéseivel?
Szerinted aljas módon hagyom ott?
2011. okt. 4. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!