Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassak le egy fiút finoman?
Felvette velem a kapcsolatot gy közösségi oldalon,és ismerkedni akar,találkozni.Nagyon kedves,jófejnek tűnik de külsőleg abszolut nem az esetem.Nagyon fontos nekem a belső is,dehát ahogy mondani szokás külső ami megfog,belső ami megtart(és a jó szex magáhozláncol:D),és próbáltam 'elvonatkoztatni' attól hogynem helyes,de hogy milyen rendes meg stb,egyszerűen nem megy,és ezt nem is akarom 'magamraeröltetni'..nem tudom hogy mondjam meg neki finoman hogy nem akarok tőle komolyabbat.
most szar ember vagyok azért mert hiába rendes,de nem helyes,ezért 'lekoptatom?:S'
"Légy oly nedves és szállj le rólam vagy hívom aput" ;)
Valahogy így :D
Oké. Mond meg, hogy miért jöttem volna össze inkább olyannal, aki nem tetszik, de kedves, mint egy olyannal aki tetszik + kedves ?
Ha ezt megmagyarázod logikusan, a finnyás szó használata nélkül, akkor hiszek neked. :D
azt a pár normális választ köszönöm szépen.
igen,a kép dolog tényleg szemét dolog volt,ezt belátom,dehát nem tudom leírni a külsejét.
KEDVES 09:46-as!
azthiszem te írtál nekem privátot,arra azért reagálnék.:
'Mi lenne, ha úgy gondolkoznál, hogy a belső megszépít? Nálam működik akkor nálad is működne-.- Csak nyílván ez nem egyeseknek, mert biztos olyan különlegesekXD Nem csodálom, ha lelkiismereted megszólal:)'
ha elolvastad volna normálisan a kérdés alatti magyarázatomat,tudnád,hogy próbáltam a belsőre koncentrálni,de egyszerűen nem megy akkorse,ha egyszer nem jön be külsőleg.és egy szóval se mondtam hogy olyan különlegesebb vagyok..és nem a kutyád vagyok hogy igy beszélj velem ugyhogy légy szíves és válts hangnemet mert senkitől sem tűröm el hogy sértegessen,tulajdonképpen a semmiért,remélem világos volt.puszika(K)
az olyan válaszokra hogy sz*pd le és hagyd ott,meg hasonlok,csak annyit fűznék még,hogy magatokat jellemeztétek ezzel,szánalmas volt:D
a válaszolónak aki pedig irta,hogy küldjek egy képet magamról neki,hogy felrakhassa netre,annak küldök privátba,tedd csak fel hogyha ez megnyugtatja a kicsi lelked,énmeg röhögök egy jót rajtad:DDDDDDD
énis tudok egy jó megoldást.
hagyj békén:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!