Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan koptassak le egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassak le egy fiút finoman?

Figyelt kérdés

Felvette velem a kapcsolatot gy közösségi oldalon,és ismerkedni akar,találkozni.Nagyon kedves,jófejnek tűnik de külsőleg abszolut nem az esetem.Nagyon fontos nekem a belső is,dehát ahogy mondani szokás külső ami megfog,belső ami megtart(és a jó szex magáhozláncol:D),és próbáltam 'elvonatkoztatni' attól hogynem helyes,de hogy milyen rendes meg stb,egyszerűen nem megy,és ezt nem is akarom 'magamraeröltetni'..nem tudom hogy mondjam meg neki finoman hogy nem akarok tőle komolyabbat.

most szar ember vagyok azért mert hiába rendes,de nem helyes,ezért 'lekoptatom?:S'

2011. dec. 13. 04:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
nekem is elküldhetnél róla egy képet, kíváncsi vagyok neked mi a nem helyes.
2011. dec. 13. 09:15
 12/36 anonim ***** válasza:
De amíg meg nem ismered addig nem tudod milyen lesz vele a szex. Lehet eljártok ide oda szórakozni és simán beleszeretsz. Amúgy meg ha nem tetszik, akkor mondjad neki, hogy vegyen fel jobb ruhákat, csináljon más frizurát és járjon le minden nap kondi terembe.
2011. dec. 13. 09:20
 13/36 anonim ***** válasza:
Vagy fogaival vannak a gondok? Hatalmas fülei vannak? Mást nem tudok már elképzelni, hogy mi lehet a gond. Vagy netán bérgyilkos feje van?
2011. dec. 13. 09:24
 14/36 anonim ***** válasza:
Ha meg a teste jó akkor gond lehet, mert a szex a testtel történik nem?
2011. dec. 13. 09:25
 15/36 anonim ***** válasza:
39%
A belső meg megszépít. Én téged koptatnálak le ribi:) Amúgy ha már ilyen gyök vagy akkor mond meg neki az igazat, hogy nem jön be! Ennyire egyszerű. Ez van mikor rájön az ember, hogy g...láda:)
2011. dec. 13. 09:46
 16/36 anonim ***** válasza:
sz0pd le és hagy ott mint egy sz@rt.
2011. dec. 13. 10:19
 17/36 anonim ***** válasza:
81%

1. Miért kell álszenteskedni itt mindenkinek? Ha valakihez nem vonzódsz testileg, akkor elég ritka, hogy bármi is történjen. "Külső megfog, belső megtart" - egy örök igazság.

Attól, mert nem jön össze valakivel, aki nem tetszik attól még nem ribi.

2. De ha ismeretleneknek küldözget a szerinte ronda pasiról képet, akkor az tényleg egy alja dolog.

2011. dec. 13. 12:32
 18/36 anonim ***** válasza:
48%
utolsónál a pont!!
2011. dec. 13. 13:13
 19/36 anonim ***** válasza:
32%

""Külső megfog, belső megtart" - egy örök igazság."

Á ez már unalmas egy szöveg:S Ez nem örök igazság hanem gyávaság. Én szeretem meg valakit belsőre és külsőre nem volt ideál, de megszépült a belső által. Na ez az igazság! Nem álszentség. De mint írtam gyávaság, mert nem mered ezt megtenni!:D Gyáva nyuszi:P Azt is mondhatnám, hogy szánalmas is, mert finyás vagy:)

2011. dec. 13. 13:44
 20/36 anonim ***** válasza:

""Külső megfog, belső megtart" - egy örök igazság."

Á ez már unalmas egy szöveg:S Ez nem örök igazság hanem gyávaság. Én szeretem meg valakit belsőre és külsőre nem volt ideál, de megszépült a belső által. Na ez az igazság! Nem álszentség. De mint írtam gyávaság, mert nem mered ezt megtenni!:D Gyáva nyuszi:P Azt is mondhatnám, hogy szánalmas is, mert finyás vagy:)"

Szóval azt akarod mondani, hogy gyáva vagyok és szánalmas mert olyannal nem kezdek aki nem tetszik nekem ? Kicsit logikátlan.

Bár igaz bátorság kell olyannal együtt lenni, aki szinte taszít. Ezen az alapon összejöhetnél te bátor leány egy 3 lábú 4 fogú alkoholista, drogos csövessel, aki mindemellett nagyon kedves, vicces és művelt.

Nem tudtam, hogy a mai világban a saját magammal szembeni igénytelenség a bátorság.

És az, hogy olyannal jöttél össze, aki nem az ideálod, nem jelenti azt, hogy nem vonzódsz hozzá. Szóval még magadnak is hazudsz.

2011. dec. 13. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!