Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan koptassak le egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassak le egy fiút finoman?

Figyelt kérdés

Felvette velem a kapcsolatot gy közösségi oldalon,és ismerkedni akar,találkozni.Nagyon kedves,jófejnek tűnik de külsőleg abszolut nem az esetem.Nagyon fontos nekem a belső is,dehát ahogy mondani szokás külső ami megfog,belső ami megtart(és a jó szex magáhozláncol:D),és próbáltam 'elvonatkoztatni' attól hogynem helyes,de hogy milyen rendes meg stb,egyszerűen nem megy,és ezt nem is akarom 'magamraeröltetni'..nem tudom hogy mondjam meg neki finoman hogy nem akarok tőle komolyabbat.

most szar ember vagyok azért mert hiába rendes,de nem helyes,ezért 'lekoptatom?:S'

2011. dec. 13. 04:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Tévedés. Ő tényleg megtette volna.

Én beszéltem le róla. Több esze van annál, hogy bedőljön a provokációdnak, felesleges próbálkozni.

Mellesleg te kajak 14 éves lányok képét próbálod megszerezni egy ilyen anonim fórumon?... Legyen már gerinced.

21F

2011. dec. 14. 08:11
 32/36 anonim ***** válasza:

Akk úgy látsizk neked van eszed nem neki =D Ezt mondjuk gondoltam...

Am 15 vok és hidd el qurvára nem érdekel a kérdezö sem a képe csak a nagy szája miatt jó lett vna megmutatni neki mien érzés ha azt csinálják vele mint amit ő csinál a sráccal... ennyi.

2011. dec. 14. 08:53
 33/36 A kérdező kommentje:

mit csinálok én a sráccal?

fentiekben normálisan megfogalmaztam hogy nekem ő nem jön be..aztán mondták hogy fejtsem ki hogy milyen is,és nem hazudtam..az igazság néha fáj,asszem azért én nem voltam ennyire bunkó hogy ezt kéne csinálnod velem.és pont leszartam volna hogy hova rakod ki a képemet,meg mit irsz alá,mert nem érdekelsz.. szimplán nem vagy normális, ezzel meg nem tudok mit kezdeni,de engem hagyj békén:D

2011. dec. 14. 10:38
 34/36 anonim ***** válasza:
Az a bajuk, hogy itt küldözgetted a srác képét ismeretleneknek. Nemtudom hogy végül kiknek küldted el de ezért rágtak be sokan.
2011. dec. 14. 11:02
 35/36 anonim ***** válasza:

Nem az a baj h nem teccik de nem igaz h még mindig nem fogod... az 1 dolog h nem teccik és emiatt nem akarsz vele öszejönni ok nem szép dolog de hát senki se angyal ez van én se jönnék össze ojannal!

Viszont az h egy srác képét ismeretleneknek küldözgecc h megmutasd nekik mien ronda ez már gáz!! Ha én elküldöm vkinek a képem neki küldöm nem random 21/F-eknek a neten vágod! Meg pláne nem azért h mutogassanak a hátam mögött mint vmi látványoságot... nah mind1

2011. dec. 14. 12:17
 36/36 anonim ***** válasza:

Nem küldött semilyen képet az isten szerelmére.

Egy sz@r facebook linket küldött az adatlapjára amin a profilképén kívül semmi sem volt látható. A képen kb egy átlagos srác volt, de nehezen kivehető mert még az is kis vacak kép volt.

Egy szimpla facebook adatlap volt, amit bárki bármikor megnézhet. Semmi privát lesifotó, meg aktfotó a srácról...

Ne fújjátok már annyira fel. Nemtudom hova küldözgethetném, mert nincs miért és nincs kinek. Pláne nem egy olyan képet, amin kb semmi nem látható. Ennyi volt.

21F

2011. dec. 14. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!