Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre vagytok rendes csajok?

Figyelt kérdés

15 éves srác vagyok...és egyre csak azt veszem észre,hogy elvesznek az igazi értékek.Pedig én is reménykedem benne,hogy egyszer lesz valaki,aki még értékeli az odaadó és lovagias srácokat...

Mit tegyek,hogy találjak egy rendes lányt???Esetleg lehetnek jelentkezők is :D

2011. dec. 12. 22:56
1 2 3
 1/22 Inkog Nito ***** válasza:
Kedves férfitársam!Tegyél le róla egy időre.Lovagias srácokból sajna tizenkettő egy tucat.
2011. dec. 12. 22:57
 2/22 anonim ***** válasza:
én az vagyok, csak foglalt. :D szerintem ne változz meg, és fogsz találni te is egyet! :)
2011. dec. 12. 22:57
 3/22 anonim ***** válasza:
Helló sorstárs én is normális rendes lányt keresnék, ha lenne, de eddig csak buta viháncolós tiniribiket látok mindenfelé. :(
2011. dec. 12. 22:59
 4/22 anonim válasza:
8 Hónapja nemvolt bnőm.. nkm is küldhetne a jóIsten
2011. dec. 12. 23:05
 5/22 anonim ***** válasza:
lefeküdtek aludni
2011. dec. 12. 23:06
 6/22 anonim ***** válasza:
fiúk türelem! másrészt meg ne legyetek ilyen negatívak :D
2011. dec. 12. 23:06
 7/22 anonim ***** válasza:
Vannak még normális lányok,csak azok nem néznek ki,mint a ribik ,ezért nem kellenek neked,sajnos ez a szomorú igazság....
2011. dec. 12. 23:08
 8/22 A kérdező kommentje:
Igazából látom a rendes lányokat,csak már mindegyik foglalt...de azért koszi a válaszokat :D
2011. dec. 12. 23:10
 9/22 kolosbean ***** válasza:
A nők nagy része rendes. Maximum te nem tartod annak, mert helyetted valaki mással jár, aki szerinted egy bunkó, mert egyszer beszólt neked valamit. :D Majd találsz egyet úgyis, mint az emberek 90%-a.
2011. dec. 12. 23:12
 10/22 anonim válasza:
100%

Itthon. Fekszek az ágyamba valami hányós vírussal, egy kicsit elegem van belőle. Kikészít...

Viccet félretéve.

Most komolyan! Mi azért nem kellünk senkinek sem mert vagy eltűnünk az éjszakában (természetesen az ágyikónk és puha párnáink közé) vagy mert rondák vagyunk. De csak súgok, ha a rendes leányzót keresed, akkor ne a bárpult mellett tedd ;)

Most nem azért, de aki tud tessen kioktatni és vitassátok meg, mert én irtóra nem értem, hogy mégis hová tűntünk? Kicsit hergel engem is, szóval nem tudom, szívesen vitatkozok "normális" fiatalemberekkel és "rendes" lányokkal.

Jah öö 16 éves vagyok.

2011. dec. 12. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!