Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre vagytok rendes csajok?
Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok...és egyre csak azt veszem észre,hogy elvesznek az igazi értékek.Pedig én is reménykedem benne,hogy egyszer lesz valaki,aki még értékeli az odaadó és lovagias srácokat...
Mit tegyek,hogy találjak egy rendes lányt???Esetleg lehetnek jelentkezők is :D
2011. dec. 12. 22:56
11/22 anonim válasza:
ja, mondjuk definiáld, hogy rendes!
12/22 A kérdező kommentje:
Definiálom:nem csak a külső alapján ítélnek meg,hanem fontosak a belső értékek...és olyan értelmesebb,akivel akármit meg lehet beszélni,nem csak arról,hogy mi volt az aznapi szappanoperában,vagy milyen új sminket használ.
2011. dec. 12. 23:25
13/22 anonim válasza:
Jelen. :) Csak sajnos fiatal vagy hozzám. :( :D
14/22 anonim válasza:
Én 23 év alatt nem találtam ilyen jányt :). Pedig tudom hogy vannak XD
15/22 anonim válasza:
Én is ugyanezeket tartom fontosnak egy nőben, de nincs sok sikerem...
19/F
16/22 anonim válasza:
meglepően érett vagy 16 évesen :)
17/22 anonim válasza:
Kedves kérdező, húzz sorszámot! Én már lassan 22 leszek, és én is azt tapasztalom, hogy a normális csajok foglaltak. Pedig nem is vagyok túl igényes a külsőre, csak ne legyen kövér.
18/22 anonim válasza:
Nem tudom, én 14-15 éves lány vagyok és undorodom az ilyen p*csáktól... "fluortomi sp és pitbull így meg úgy, teee én még csak 13 éves vagyok de úgy berúgtam hétvégén hogy lesz*ptam 4 pasit, ugye milyen jó?" szánalmas.. én normálisnak gondolom magam, nem egoistaságból mondom de nem is vagyok ronda és nincs rossz stílusom.. még se akar senki velem lenni
19/22 anonim válasza:
15 évesen aztán sok tapasztalatod lehet. :D Viccnek is rossz.
26N
20/22 anonim válasza:
Bírom, amikor a srácok úgy állítják be a dolgokat, mintha a normális lányok egy kihalt faj lenne, vagy már foglalt mind. Amúgy honnan tudja mindenki, hogy foglalt az összes? Vannak még, csak nem őket veszik először észre a srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!