Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Ha együtt vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha együtt vagytok a pasitokkal, és mennetek kell nagywc-re, akkor bejelentitek neki?

Figyelt kérdés

Ha lehet, kort is írjatok.

21/L

2011. szept. 25. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem.

19/L

2011. szept. 25. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
nehogy bejelensd már.. mondd hogy pisilned kell pl utána meg sminket igazítottál vagy valamit találj kixD
2011. szept. 25. 16:52
 3/10 szamóca.. ***** válasza:
43%

aha, szex után közvetlenül (vagy előtt? - közbe haha) legjobb: "kicsim, ne haragudj megyek f.sok egy nagyot utána folytathatjuk" :D

minek bejelnteni? engedélyt nem akarsz kérni?:D kimész, elintézed, visszamész. normális esetben nem kérdezi meg mit csináltál a wc-n.

2011. szept. 25. 16:57
 4/10 DakotaDamon ***** válasza:

A fiúkban úgyis az a kép él, hogy egy lány órákat tölt a wc-n, szóval nem hiszem, hogy furcsállni fogja. Ha mégis, szerintem akkor se kérdez rá. :D Nem jelentem be.

17L

2011. szept. 25. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis :D Legfeljebb annyit mondok, hogy "mindjárt jövök", néha még hozzáteszek valami vicceset, de így konkrétan, hogy "Szívem, nem haragszol, ha kimegyek kábelt fektetni?"... Eléggé tragikomikus helyzet állna elő :)

22L

2011. szept. 25. 17:08
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
besz@rni nem szép dolog,de aatol még meglehet neki mondani h elmész wcre..ennyi a tudomány..
2011. szept. 25. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:

hogy gondolod hogy bejelenti?

Pillanat kincsem elmegyek szarni?

Egy perc, kiugrom a mosdóba... Ennyivel le lehet tudni a döglőt nem túl bonyolult.

2011. szept. 25. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bejelenti. De kulturált és illedelmes módon. Pl én furcsálnám hogyha egyszer csak felállna és szó nélkül kimenne. Így hogy szól hogy hívja a természet, akkor tök egyértelmű. Úgyan úgy ahogy én is szólok neki ha náluk vagyunk és ki kell mennem.
2011. szept. 25. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
nem, ez nem olyan dolog amit ki kell mondani
2011. szept. 25. 19:20
 10/10 körömlakk ***** válasza:
56%
Hát akkor én itt elég kivétel lehetek!:D Én legtöbbször közlöm vele:D becsukom a szoba ajtaját és kimegyek:Dő is mindig mondja nekem!szerintem ez atól is függ hogy mennyire beszéltek meg dolgokat és mennyire vagytok szégyenlösek a másik elött!Ő azért szokta bejelenteni mert kb fél oráig ott ül és hogy ne keressem addig:DÉn 23 vagyok ö 28!
2011. szept. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!