Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hány pasit utasítottatok kb. eddig vissza?
20-as, légyszi, értelmezd már. Ezekből a pasikból max. akkor tudnánk válogatni, ha minden jöttmenttel össze akarunk feküdni, aki aztán kidob, mint egy zsepit. Én voltam az, aki kb. 30-at utasított vissza, ebben tényleg a legalja is benne vaolt, pl. nagyapám korú perverzek meg beazonosíthatatlan korú igénytelen csövesek is. Tudom, sok pasinak a lényeg az, hogy dugjon, és a lányok meg örüljenek, mert velük többen dugnának, de nekem meg pl. egy jó párkapcsolat, szeretet fontosabb annál.
Abból a 30-ból, amit írtam, 3 srác volt, aki nem kifejezetten a szexre ment volna... az egyiknek azért voltak félreérthető megjegyzései. A másik kettő közül az egyik masszívan be volt drogozva, a másik meg egy értelmi fogyatékos srác volt, aki belebújt a képembe, és ilyen ijesztő hangon elkezdte mondani, hogy de szép vagyok. Őt nem hajtottam el, de sztem az is visszautasításnak számít, hogy ahogy lehetett, eliszkoltam.
És aki írta az 500+-os számokat írta, beleírta, hogy társkeresőn kapott obszcén levelek, buliban taperolás meg stb. is benne van, ami azért sajnos elég gyakori, mert rengeteg férfinak nincs udvarlási kultúrája, vagy csak dugni akar, és ezt nem is szégyelli (és azt hiszi, ha egy csja egy buliban picit iszik, akkor már teljesen eldobja a gátlásait, vagy hogy társkeresőn csak olyan elkeseredett nő van, akinek már mindegy kivel, ha csak egy órára is...).
Az az egy normális srác meg, aki kulturáltan érdeklődött, ma már a vőlegényem :).
Elég szomorú olvasni ezeket. Ez azt jelenti, hogy én csak egy vagyok az 500-ból.
És aki visszahúzódó, annak hogy legyen így barátnője? :'(
Én férfiként 2 nőt utasítottam vissza. Az ér? Ez lenne egyébklént a kérdés lényege szerintem. Hogy a csajok 99%-a olyan helyzetben van, hogy lofszt sem kell azért tenniuk, hogy ajánlatot kapjanak, és még azt is megengedhetik maguknak, hogy lepattintsák ezek nagyrészét-kisebb részét megtartják udvaribolondnak, még kisebb részét második lehetőségnek, arról az egyről meg ábrándokat szövögetnek.
Na ettől lesz oylan bszottul nagy az arcuk. Valóban jó érzés lehet nézni ki a fejből, és a semmiért hűde jónak érezni magad, hiiszen több hapsi is akar téged...
Egy férfi meg kidolgozza a beléét, sportol mint a güző, képzi magát, egzisztenciát teremt, és ha ezt mind elérte, akkor LEHET hogy egy két nőnek feltünik...
25-ös, szánalom... Nehogy már örülni kelljen az utcán beszóló rozzant csöves szexajánlatának.
Azért, bár két hétre rátapadna pár fogatlan matuzsálem, fél éve fürdött banya. Remélem örömmel d .gnád meg mindet! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!