Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ha nektek elsőre, sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha nektek elsőre, sem másodjára nem jön be egy srác, akkor adtok neki esélyt azért? Ha igen, mi alapján?

Figyelt kérdés

Kérlek ne írogassátok a kocsit, pénzt, bankkártyát, meg az ilyesmi dolgokat. Normális válaszokat várok.

Gondolom belső tulajdonságok dönthetnek ilyenkor, vagy jellem.

Mik ezek? Volt már olyan, aki valóban adott esélyt és nem bánta meg?

2016. jan. 13. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, sajnálatból még nem született jó kapcsolat. Illetve megalázó annak a félnek, akivel csak sajnálatból jönnek össze. Nem jobb, ha igazán azért jönnek össze valakivel, mert őt akarják úgy, ahogy van, és nem azért, mert megsajnálják, vagy mert ha nincs más, ő is jó lesz?
2016. jan. 13. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Adtam már így esélyt, ami azt illeti, többször is. Abban a reményben, hogy tudod, amit itt mondogatnak, a "belső megszépíti a külsőt". De ha eleinte nem jött be, magamra kellett erőltetni minden találkozást, abból nem születik egyáltalán jó kapcsolat. Megtanultam, hogy ezzel sokkal jobban ártok a srácnak, mint ha eleve reményt sem kapott volna.

Ezért sem értem egyébként, hogy miért mondogatja mindenki itt, hogy így esély meg úgy esély. Ha nem kell, hát nem kell. Hiába erőltetem magamra, később sem fog kelleni. Ha esetleg kötetlen ismerkedés révén végül mégis, akkor az más, mintha én most tudatosan azt mondom, hogy szegény egyáltalán nem vonz, nem tudnám páromként elképzelni, de azért játszuk el, mintha. Az senkinek sem jó.

2016. jan. 13. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze, h adtam eselyt. Nagyon jokat viccelodtunk a talalkozokon , jo humora van. Megmaszirozta a hatam es kedves volt. Sokat talalkoztunk, kiderult, h azonos az erdeklodesunk. Es nekem imponalt, h ugy oda van ertem. Most az elettarsam es azota is nysljuk faljuk egymast minden nap, jarunk kozos programokra. Szeretjuk egymast. Szoval egy igazi sikertortenet!

N

2016. jan. 13. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:

En annak idejen azert adtam egy sracnak egy eselyt, mert elakartam felejteni valaki mast..eletem szerelme lett az illeto..elsore nagyon nem tetszett, de o nagyon oda volt ertem..azota is ez a legtragikomikusabb dolog az eletemben..mondjuk en nagyon fiatal voltam..

26 N

2016. jan. 13. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Én eleinte kizártnak tartottam hogy összejöjjek vele.

Napi szinten találkoztunk, szóval nem akartam rossz kapcsolatot, ő meg kitartóan udvarolt.

Volt hogy azt gondoltam hogy ha egy adott dologban más lenne a helyzet vele, akkor gondolkozás nélkül belemennék a kapcsolatba, mert azt leszámitva tökéletes.

Aztan belehabarodtam. Most is a párom, bár még friss kapcsolat.

Igen a jelleme, bár nem csak ez.

Az előző kapcsolatban amiket "hibának" véltem, az nála a másik véglet.

2016. jan. 13. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha valami felkelti benne az érdeklődésemet, pl. érdekes egyéniség, határozott, de kedves, vagy különlegesen jól, felszabadultan érezzük együtt magunkat, vagy bármi, amit vonzó tulajdonságnak érzek, akkor adnék esélyt, még ha nem is tetszene annyira.
2016. jan. 13. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam ha valakire azt mondom, hogy nem jön be, akkor azt jelenti, hogy semmi nem keltette fel a kíváncsiságomat benne úgy, hogy abból több alakuljon ki köztünk. Szóval én ezt nem csak az első pillantásra értem, meg nem csak ilyen-olyan tulajdonságára, nálam ez már az egész ember, külsővel, belsővel, mindennel együtt.

Vagyis nálam a nem az nem. Attól még lehet köztünk pl. barátság, ha egyébként társként nem látok benne lehetőséget, de míg egy haverral, baráttal nem feltétlenül akarok együtt élni, egy társsal előbb-utóbb igen, ahhoz meg több szempontot kell figyelembe venni.

2016. jan. 13. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Van egy srac aki allatira nem jott be de olyan szinten, hogy mikozben beszelt az volt bennem h "jezusom ez a pasi nekem mennyire nem tetszik" aztan kesobb beleszerettem, ahogy o is belem.
2016. jan. 13. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!